girls just wanna have fun!

Detta inlägget är dedicerat till alla kuliga girls här i world!

Det tänkte jag börja med ett interesting radioprogram about barbröstade tjejer i simhallar. Det tycker jag var mycket kul att lyssna till i taxin hem från skol. De berättade då om utvisade tjejer, medmera. Först tyckte jag det var rikgit dumt, riktigt feministbabbel alltså. Men sen började jag inse en sak; har bröst någonting alls med sex att göra? det har det faktiskt inte, om man tänker djupt på det. X. småbarnsmammor klagade på tjejerna. det är bara så äckligt så jag vet fan inte vad jag ska kläcka ur mig. Vad man kan bli trött.

Sedan har vi en girly idolraport, och det finns bara en sak att säga: tjejer äger, Andreas suger! hahahahahaha, vad mobbad han äro. Men hörrni, tänk om han inte åker ut ikväll? då blir jag depressed, bjebb vad jag bliver. Jaja, imorn är det 1:a och då ska julkalendern läggas ut här i bloggen, i en egen liten kategori. hej hopp, nu ska jag nog lämna er!
/Emma den intresserade ilegala icke-feminismen.(ordet feminism är falskt.)

Kommentarer
Postat av: E

jag måste tycka att feminism är bra, fast på rätt sätt. och det finns många fel sätt. som vem som bryr sig om vilka namn en tjej och kille får ha. det är dumt och onödigt.

och idol! wie. andreas åkte ur! Amanda var fantastisk.

2007-12-01 @ 18:04:46
URL: http://ebbbaaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0