och vi mobbar allt och alla, yey!

Tavlan av Gens änglar är klar! Good work Linnsie! För er som är lågutbildade är Gens änglar en tavla med, just det, änglar på. Det är med andra ord jag, den asurblåa(skulle det va) ängeln, Tilda den blodröda ängeln, Linn den ljusblå ängeln och Ronja den...äsch, vadk na hon haft för färg nu då? Vi har olika glorior och sånt, och sen finns den den grå ängeln. Den hänger runt och förstör för alla, den är vänskapskrossaren och fiendeskaparen. Vi äger alla, vi är änglar!!:D

Idag jobbar mor och far hemma(samtidigt, vilken timeing!) och sen i eftermiddag ska jag till bibblan med far. Imoron ska jag klippa mig och se på idol och blogga haha, sen på lördag bär det av till västjötaland. "this is the vesjötta sång, den är la bäst i världen! La la la la this is the vesjötta rock, la la la la la isn´t it grejt! Lalalalalalalala this is the vesjötta danns lalalalalalalala den är la jävligt grym! laaaaaaaaaaa!"

Ehhhhhh...jaaa. Funderar på att skriva joker, men orkar not. Ska nog sova istället, och läsa historik, och bjebba på alla online. Eller nåt.
/Emma den morgontidiga marodöriska molikylen.(de här blir bara galnare och galnare.

Kommentarer
Postat av: Linnsie

Ronja är orange och har en gloria om brinner. Du är blå och har silvergloria med safirer. Tilda är röd och har guldgloria med rubiner. Jag är ljusblå och har guldgloria med opaler.
Liinnsie

2007-11-01 @ 10:00:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0