bloggerskan is back

nu så äro jag här, spindelnätet vaknade upp igen för mig för far kom hem. Han har sovit hela dagen. Sovo. Själv har jag fikat, det var något spooky med kafeet. Har ni känt er som om ni hör ihop med en byggnad? jag har. jag kände det som om jag hade ansvar för den och när jag gick skulle den slås sönder. För stället skulle lägas ned sa dem. Fann jag vet inte vad det varm ed mig. Sen så lyssnade vi på tystnaden. Det ska jag börja med. Att bara stå stilla och ta in ljuden, av fågelsången, träden och cycklarna i botaniska, ljuden som är typiska för världen, världens andning.

Igår hade vi ghost story-temadag. Vi galnade oss och såg the others. Min åsikt om den var, den var ok och jävligt häftigt slut, men lite scary då och då. Någon annan som är rädd för små barn i skräckfilmer? De pratar läskigt, de är läskiga. Sen så träffade jag Malin på lunchen, Sussis doter. En upplevelse det me. Sen så skrev vi spökstories, jag skrev "the white ring". Väldigt bra och urdålig var den. Sen koms det hem och lyssnades på band och tittades på underbara greveholm. Sen åktes det till Tora.

Det var rätt så kul där, vi åt tackos och sncakade. Sen tittade allapå film utom jag och Bella som tittade på idol. Här kommer min resumé av nästan hela idol.

Fjärde fredagsfinalen
Temat var betydelse och mening, och detälskar ju jag; kan ju inte sjunga låtat utan mening knappt. Peter var knäpp och Jurryn konstig.
Evelina åkte igår, och det var udda för henns framträdande igår var grymmebra! Hon sjöng rockigt och häftigt och inte för högt, dock anades en del klassiska "Evelina-toner".
Marie, åhhhhh. SSå klockrent och underbart, I´ll be there sjöng hon, och det bra.
Andreas var också bra, i början var det en falsk ton och gjorde ont, men sen var det helt ok ändå.
Amanda sjöng helt lysande för att vara hon, men sjönt att hon sattes på plats och blev hängande på trekvart.
Matias hängde också och dinglade, men igår var han lika sockersmör som vanligt. Mjukt och fint var det.
Sam sjöng nothing elce matters och jag och Bella är de ända som blev kära i hans uppträdande. Gitarrer, haha. Och låten, ska nog kolla om pappa har orginalet.
Daniel sjöng Imagine och han gjorde det grymmebra. Så var det typ med det, eller nåt. Ibland bröts det, och på hans weilingar ville man inte rikgit längre.

En fråga man ställer sig efter attha varit på festen är hur besatt Amanda får vara av high school musical och hur jobbig Agnes får vara. Dialog mellan Amanda och bella:
A: visst är Vanessa snygg?
B:ja.
Amanda: Har ni sätt nakenbilderna på henne?
Ehhh, nej. Det har vi inte. Sen så håller Agnes på. Dialog mellan mig och Agnes:
A: oo idol, jag känner Amanda, hon äger.
J: jag vet att du känner henne, och? jag gillar henne inte alls!!
då blir Agnes skitsur och tycker jag är dum, vadå dum? Amanda är fan lundensare, klart som fan någon jag känner känner henne. Det är liksom inte spec coolt. Och får jag aldrig tycka vad jag tycker bara för att hon inte tycker det? Svar: nej!!

Bjebb. nu ska jag göra något annat än dethära. Vet ej vad, dock. Skriva, eller nåt annat eller jag vet inte? Nu så e det höstlov yey!!!! It äga. På höstlov slöar man. Och det är lördag, njam vad trevligt. Ses någon annan gång, förmodlingen senare ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0