i lördagens begynnelse

Igår var en underbar dag. Fast dagen var helvetisk, kvällen var det som varo bra. Idol-inlägg är detta, alltså.

Andra fredagsfinalen
Temat var filmmusik och det var intressant, det ingav en mer personlig prägel;de valde inte bara låt, de valde film också. Det var underbart, synd att Patrisia strök med men bättre det än någon annan.
Patrisias framträdande var ganska intetsägande, låten är svår. Hon sjöng "can´t take my eyes off of you" från tio orsaker att hata dig, saris sommarfilm.
På tal av Saris kommer vi nu vidare till Sam, som med låten "respect" från filmen forest gump, en underbar film, visade en ny sida av sig själv. Denna var dock snarlik den andra sidan. Ibland måste man faktiskt köra ett annat rejs än annars.
Ännu en underbar låt sjöngs av Andreas, when you say nothing at all från noting hill. Andreas gjorde den jättebra, må jag säga!!
Den enda svenska filmen valdes av GAtania, hon sjöng nemligen en låt med the ark från klassfesten. Blev positivt överraskad av Gatanias sångkapasitet och jag älskade låten!!
Sista skoningen, Amanda, var bättre än förra veckan. _Verserna var usch, refrengerna var wow!! Låten äger förresten!
Evelina, som tidigare betraktats som ett hopplöst fall, blev bra ändå. Hon fick ju sitt fuckiluja moment av Kirsti, kanske inte riktigt, men hon börjar lära sig nu.
Matias, våran lille pipare, har också tagit sig. Idag med låten "your song" sjöng han nästan starkt och så fruktansvärt vackert och som Kirsti sa, han är både smör och socker.
Marie Pikasso är den absolut bästa, såklart. Peter ville ha bort hennes ooo, men usch, det ska hon visst inte! Låten, what a feeling, rockade iaf!
Daniel sjöng en fruktansvärt dålig mixad låt, men det gjorde inget, han sjunger alltid bra.
What a wonderful world sjöngs av Christoffer, mycket bra och kraftfullt.

Well, skitbra allihop igår! Nästa vecka plannerar jag att Sam eller Evelina åker, men om Sam åker blir det endast tre skåningar! bä! snart ska jag åka till staden och inte göra något alls, varför ska jag med?
/Emmiebemmie den lördagsglade fredagsbabblaren

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0