kräver sympati

Min mp3 är inte här och jag kan alltså inte lyssna på någon musik! Men hjälp någon! :/
Jag skulle berätta en läskig sak. Igår morse vaknade jag och kollade klockan, 06.42. men eftersom min klocka var nyligen omstäld och jag var van vid att den visade fel tid så blev jag livrädd för att vi hade försovit oss. Fatta lyckan när jag insåg att jag hade fel och hade en halvtimma kvar att sova på!
så idag har jag sovmorgon och borde skriva något ovättigt i manuset men vaffan. vem orks? Fast jag måste skryta för Agens idag om hur långt jag har kommit, just det. Just det, jag kräver sympati för ännu en sak: igår drömde jag att pappa flyttade till usa! sen på sånggruppen så sjöng jag falskt som fan hela lektionen, vilket jag gör vareviga gång. jag hatar den jävla sånggruppen. Varför ska hon envisas med så höga låtar?
Ah just det, Ronja är klar med dh, på svenska. jag hörde lite av den. det var fel med Maria som babblade om sånt läskigt hon inte fattar. M, jag vet inget om hennes iq menmen. nyss läste jag ut syskonkärlek btw. det slutet ägde faktiskt, mysko måste jag säga. Nej jag orkar nog inge mera bloggande. siao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0