mitt liv som gud!

Jag fick uppgiften 2hur jag skapade världen" på denna dags skrivarkurs. Here we go!

Mitt liv som Gud

Jag vaknade en dag och insåg att jag måste ksapa en värld. Det var så trist och dimmigt gämt, ingen sol, boring! Jag gick upp och började fundera. Den här världen skulle vara cool och lite annorlunda, den skulle utklassa lady Yellows konstiga ide. Varför göra en planet med gröna gubbar på? Alltså, honestly.
Jag ställde mig vid randen av min bosättning, längre än så här fick jag inte gå. Helvete då! Jag bestämde mig för att helt enkelt telepatiskapa allting, jag är ju så smart! Jag förklarade för luften och den skulle forma sig:
?Bli föränderlig, bli varm eller kall utifrån tiden.?
?Så säg oss vad är denna tid?? frågade luften.
?Denna tid?, jag log överssende, ?jag ska förklara det. Ni förstår, det ska komma dagar och nätter. Ljus och mörker ska skilja dessa två åt, med hjälp av sol och måne, som jag strax skall skapa.?
Efter att ha skapat de två ljuskloten samt några ?stjränor? började jag med världen. Den skulle vara platt som en skiva och lika tunn, eller nej, jag kan ju göra den rund, som en?som en kanelbulle! Ja så gör jag. Eller nää, ännu rundare, som en riktigt smarrig chokladboll-så ska jag göra den. Då måste den ju i och för sig snurra, typsikt. Men det kan vi sätta någon snäll slav till att göra!
Sedan skulle jag skapa livet på ?jorden?. Det började jag med något oformligt, med några utspretande lämmar och små hål lite varstans. Den hade en mycket konstig figur på det hela taget, lite sprattlig och..helt jävla perfekt!
?Hej du!? jag väntade mig förstås inget svar.
?Hej själv, jag är den första människan!? flinade saken och jag såg att de små sakerna i ett av hålen hade blivet vassare än jag trodde.
?Ja, vill du ha fler??
?Det blir ju inget släkte annars, korkade Gud!?
Jag fnös, jag var ju inbnte Gud, jag var lady red! Så jag kapade några av släktet till, och sen en massa annat. En värld helt konstruerad av lady red. Eller, var jag lady black?

det där är lite skumt med ladyarna, men jaja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0