out of my mind

Är då alltså låten som spelas i mina öron right now. James Blunt in my heart. Jag har absolut inget att säga, det är en varning. Jag har en helt konstig feeling idag, liksom, kär i livet fast ändå olycklig. Det är helt obeskrivligt konstigt.
Kärlek är en konstig sak, I must say. Något som man inte kan få rätt på egentligen. Säger jag som aldrig upplevt det. Det är ju verkligen som om jag vet vad det handlar om. Jag önskar bara att jag får veta det och att konstiga tankar som jag har idag inte sannar kvar i mitt huvud. Jag kan verkligen inte skriva idag men jag vill verkligen skriva samtidigt. Jag är ju bara lite för konstig jag. Jag säger ju inget vettigt! Varför gör jag inte det? Jag tror jag snart börjar gråta av alla ord som inte kommer upp i mig idag. De kan verklgien inte komma ut, det är en stor jävla vägg ivägen. Den är spygrönt målad också och den sticker hål på mina ord när de närmar sig. Jag kan känna ordens smärta i mig, när de blir stuckna. Kan ni förstå allt det där?
Rubriken i förra inlägget handlade förresten om ett citat jag fick av Asrar, det var Snape som skulle säga det. Rätt kul. De andra var riktigt dåliga förutom en som handlade om Lily, ungefär in your fase för mig!
"Lily, du är liksom förra året.."
det var faktiskt roligt. nu slutar jag blogga.

Kommentarer
Postat av: Tildah

Du är dum som inte bloggar mer.

2008-04-06 @ 12:35:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0