blaj

I dag så sitter jag här och lyssnar på Cranberries sångerskas soloplatta, som jag pratade om för några veckor sen. Riktigt besviken, bara massa känslolösa ballader. När jag hörde deras låtar så störde jag mig sjukt mycket på att hon gnisslade eller vad det heter med sin röst så mycket, hon har en sjukt orginell röst. Men sen hör jag att utan det där så blir hennes röst menlös. Jag älskar att höra den rösten, det är det som om är så roligt. Haha, jaja, ingen vet ändå vem och vad jag egentligen pratar om. Så ja. Idag tittade vi på första filmen, den var hemsk. Alla sög som fan på skådespeleri och så. Ha, nu lyssnar jag på centerfold och ler och gungar fram och tillbaka(det gör jag ju i vilket fall). Jaja. Ingen fattar vad som är intrigen och varför kom jag på att blanda Harry Potter och Molly moon in the first place? I am pretty stupid, huh? Okej nu känner jag att alla som inte hört talas om filmerna sitter och stierar och inte fattar. Så här är det alltså. Jag gör filmer, eller gjorde, eller jag vet inte. Jag skulle ha spelat in en i höst men nu funkar inte min kamera. Det kommer ju massa reklam här så ve mig reklam på billiga och skitbra videokrmera, helst med sånna underbara usb-bandgså man slipper lägga över som tar ett år! Vill ha. Det är faktiskt väldigt mycket jag vill ha för ovanlighetens skull. För utom alla böcker så vattenmolen-filmen (varför göra film på just vattenmelonen, varför inte änglar eller en oväntad semester?) och shut up and sing (dixie chicks dokumentär) och det var mer men jag har glömt det. Så jag kan nog bygga upp en skaplig önskelista till julklapparna, för en endaste gångs skull! Hmm jaja. Nu har jag och Sharon (som inte är min framtid after all, synd, jag vile ju sjunga på allsånger och få kompisar som hon, fan också.) haft en låång kommentarkonversation, det är ju nya msn ju! Och detta är tjejen som för någon vecka sen sa att kommentaarkonversationen var patetiska. Jag är tyst nu för det är roligt. ;) I´m offisially silenced. oj jag skriver ju inget vettigt, det märkte jag inte ens. Varför måste jag alltid påpeka hur lite liv jag har när jug kunde gömt det? O no, det luktar som spagetti och köttfärssås, jag var ju hungrig! Det är mycket smartare att säga "men jag som var hungrig" än "vad äckligt!". Det säger jag i skolan, började när det var soppa, jag har fått något emot soppa lately. Smaksatt vatten, tycker jag. I alla fall, så fortsatta jag med det när vi fick röror och grytor, alltid. Vi får nästan alltid sånn mystisk och innehållslös mat, inte sådär hemsk msom folk säger men jag fastar nu när jag sitter här hemma. Men shit! Why on earth bloggar jag om skolmat? Det är det väl ingen som är intresserad av. Jag kan istället förklara för Anda att gentiana var mitt gamla internet-alias. Så då kanske hon förstår lite mer. O well nu har jag skrivet too much shit I think så hejdå kära friends.

Kommentarer
Postat av: Sharon

Äsch, jag har inte särskilt många kompisar egentligen, mest bekanta. Det finns två personer jag verkligen ser som mina vänner, sedan är resten mest beskyddande hönsmammor och underbart sadistiska och störtsköna svartbälten, som jag visserligen tycker om, men som jag i själva verket inte har någon djupare relation till.



Och det där med allsångssjungandet lyckades jag bara nässla in mig på för att en god vän till min mor önskade sig det av mig i femtioårspresent. Då var jag ju tvungen att göra ett försök. Och det gick ju vägen den gången, även om jag såhär i efterhand grämer mig över hur fördjävligt det lät. Pappa filmade, så jag har allt hört...



Förresten är ditt skrivande utan radbyte inte särskilt svårt att åtgärda (jag har ju radbyten överallt när jag skriver, har jag inte?). Det finns nämligen på tangentbordet en avlång knapp som jag tror du känner till. På bärbara datorer sitter den vanligen någonstans i trakten av page up och page down eller piltangenterna, medan den på stationära datorers tangentbord har sin plats right next to apostrofen och å-knappen. Den befinner sig konstant i närheten av viktiga knappar som shift och backspace, och vet du vad den heter...? Samma fantastiska namn som Within Temptations första skiva.

Spänningen är olidlig. Svaret på frågan om den hemliga knappdjävelns namn ska snart bli avslöjat. Trummorna dånar.... och knappens namn är...

Enter! :)

2008-08-12 @ 15:38:34
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: RonjaR

nej, påminn mig inte om den där jävla skolmaten!

2008-08-17 @ 09:47:40
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0