dear mr- president

Det är en låt med pink, förklara för mig why jag lyssnar på detta men ja, som är skitbra och ni borde lyssna på den. Gitarren är så vacker att jag går sönder och texten är så ren på nåt skumt sätt. I alla fall, så tänkte jag nu skriva något oseriöst for once today. I dag har jag babblat mycket med mor och fikat på ramklints. Vienerbröd och cola och njam! Vi fick utbrått på Agnes och pradade lite om Hedvig och Ebba och tunaskolan och Marklund och Kinsella och annat. Sen så har Sara kommit hem från sitt kyrkliga läger med inriktningen extrem sport. Konstigt: yeah. Det sträckte sig över hela kristianstad vilket var lite sjukt, man fick gå några kilometer hit och dit lite närsomhelst. Men ja, god mat och sånt fick dem. Och ingen av mina friends (two) välte med kanoterna. Nu lyssnar jag på don´t let me get me, också med pink, skitbra låt. Hon sjunger om att hon hatar att vara i sitt eget liv, skoj, upplyftande till detta inlägg som skulle vara så glatt. I alla fall, ska avsluta med ett citat och ska försöka att inte blogga mer i dag, lovar inget. Detta är bloggrekord. I alla fall. Jag och mamma babblar och jag har precis (och jag stavade fel tre gånger i det lilla ordet, jag är nog rätt tired) berättat om att jag alltid sa "Det är jag" när någon på sikar frågade vem jag var, särskilt till Rena. Telefonen ringer och mamma svarar. Mamma: Hej det är Helen. Pappa: hej, det är jag...

Kommentarer
Postat av: N I C O L E

besök min blogg där jag tar upp intressanta ämnen, mode, mitt liv och massor med annat :)



Kram N I C O L E www.kiwiz.blogg.se

2008-08-07 @ 21:49:32
URL: http://kiwiz.blogg.se/
Postat av: alexandra

Hej, har precis fått mina första modellbilder, nyligen uppdaterat med 3 nya. Ska välja ut tre eller sex stycken som jag kommer få utskrivna, nu vill jag bara höra vilka du tycker jag ska ta?



kramis

2008-08-07 @ 21:49:58
URL: http://huumlaan.blogg.se/
Postat av: anda/saaatan

shit vad det är för mkt reklam i blogg-världen....

2008-08-07 @ 22:07:18
URL: http://blindstyyre.webblogg.se/
Postat av: Sharon

Svar på kommentar:



Det är tyvärr en aning komplicerat för mig att besvara en dylik fråga, eftersom jag, liksom du, lever i nuet och inte i framtiden. Hade det varit så att mitt liv utspelade sig ett antal år före ditt (är inte hundra på din ålder, vet du) hade jag möjligen kunnat ge dig ett någorlunda vettigt svar, men nu är det ju som det är. Emellertid kan jag, med tanke på biologiska och fysiologiska ting som genetik och liknande, vilka man onekligen bör ta med i beräkningen, tyvärr inte ge dig något särskilt positivt svar (om det nu vore positivt att få ett svar att jag skulle vara din framtid, det vetefan om jag tycker...). Så jag förmodar att svaret måste bli... Nej?



Angående din andra fråga.

Skabbis är min man. Eller, han skulle varit min man om jag varit mytoman på riktigt. Givetvis även om han verkligen existerat, vilket han tyvärr inte gör. Eller tyvärr och tyvärr. Det är en definitionsfråga, ty Skabbis är en mycket säregen och komplex man och jag har svårt att tänka mig att han skulle vara särskilt omtyckt. Tyvärr existerar han endast och enbart i min fantasi och i mina noveller.





Hoppas att mina svar varit fröken till belåtenhet. (Fan vad jag kan låta högtravande ibland :D)



Eder tillgivna

Sharon

2008-08-07 @ 22:36:10
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: RonjaR

cola, vill jag också ha! Kladdkaka.

Villskriva ett inlägg före gotland, du får helpa mg.



Anda: håller med, jävlar vad mycket reklam! Jag får som tur är inte riktigt lika mycket reklam.

2008-08-08 @ 08:51:52
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0