ett oläkt, öppet sår i min själ

Först av allt ska vi konstatera att Maja ljuger som fan i sin blogg. Satan är ingen pedofil och har inte ihop det med min mamma! tala(och jag sa tala inte prata) inte om sådant du inte förstår, flamsmaja!

Påtal om satan. nu så är det lite retligt för innan de mobbade mig om honom var jag lite sådär halvtänkadne. men sen dess har jag varit komplett besatt av Satan! totalt jävla besatt! varje morgon går jag upp och tänker på Satan, kan inte sluta liksom. helvete. inte ens blackangel kan avleda mina tankar, men han kan ju aldrig befinna sig på rätt plats vid rätt tidpunkt. everybodys little fool..nej det var ju inte honom jag skulle blaabbla om inte Satan heller om ag vill mitt böästa. nu är jag illa ute, och jag måstemåstemåste sluta tänka nu innan det är försent. fast fördärvad är jag redan. så vadå då.

Igår på teatern stälde jag Mikela mot väggen om huruvida hon favoriserar mig. hon sa att jag var duktig och det var därför hon inte kritiserar mig. sen berättade jag om Wallberg också, men det ska jag inte blogga om för det är bitchigt. skulle vilja säga till Onja att mitt inlägg i ronjaardum var väldigt falskt, men är inte det meningen? du kan väl inte på allvar tro att du är dum i huvudet liksom?! you arn´t! haha fin stavnling jag har idag. ska inte skriva mera i detta inlägget.
/Emma den ringande rara rävåsaren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0