jag försökte vara stark.

Men jag kan inte låtsas. Jag kan inte låtsas att jag blir ledsen när jag får veta att Axels(Saris kompis inte någon av mina axlar) pappa dött, jag kan inte låtsas vara perfekt och duktig. Jag kan inte låtsas som om ingenting när Agnes Wallberg kastar skit lite hur hon vill och när hon vill. Det går inte. och så låtsas jag ju ändå en massa, om satan etc. så jag är väl ett mellanting då eller något. Men det gör absolut ingenting för mig. Nu ljuger jag, det gör det visst!

Så idag så var det först svenska då vi skrev. jag lägger inte upp mitt alster, av den anledningen att mamma inte skulle tycka om det. Sen engelska då vi tråkade, och sen lunch ärtsoppa pankakor. Gott! matte tråk, men ligger före yey! sen bild då jag skulle berätta om mitt (felstavade) kollage (oj, var det rätt!) och gjorde bokhylla. Monika njöt av att plåga mig med "utmaningar"(tortyr). Sedan så var det no då jag satt och tänkte på hur illa Bernard luktade, han satt bredvid mig. Jag fick syrebrist honestly! Ja sen kom jag hem hit hemma. nu chattar jag med Axel och lyssnar på musik, hejdå ungar!
/Emma den silvriga sandiga satungen.

Kommentarer
Postat av: SB

När jag läser dina inlägg så tänker jag hur mycket jag saknar våra samtal då invecklade saker blev framlagda på bordet, synade och vända på för att sedan återkomma i en annan skepnad i kommande samtal. "Det enkla är oftast det svåraste".
Kram
Förresten när ska vi ta en fika?
Ps. skicka gärna ditt alster på min hotmail! Du vet hur mycket jag gillar att läsa det du skriver.

2008-01-31 @ 18:07:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0