jag har saknat er så mycket att jag inte ens försökt blogga.

Hejsan hoppsan lillebröder! här är då lilla jag i full swing. har inte bloggat på en vecka, för jag har haft ett kasst internet och fullt upp. ska försöka ge er en så lång resumé som möjligt bara för detta.
I söndags var vi på ikea och åt supergod, superbillig äppelkaka och sedan introduserades syster och mor i the silent force. They liked it. Sen hemma så redigerade vi en massa shit och spelade in songs, färger i en vind till exempel. Det var kul men lite jobbigt. Efter det så redigerade vi lite mera, tror jag. Vi håller på och bjebbar hela dagen.
På måndagen var jag och flummade i skolan. Hmm, vad hände i skolan? Minns inget. Sen kom vi till skrivarkursen, eller, jag kom dit. Vi skrev olika saker, jag skrev en dikt som var "den vassaste dikten". vad tror ni? just det! Självmordsdikt!

Vårvinterflicka

Kvällssolen reflekteras, andedräkten fryser
Som om världen inte kan bestämma sig.
En vårvinterflicka står och väger på ena benet
Som om hon inte kan bestämma sig.
Eggen glänser som smaragder
Som för att viska en hemlighet.
Vårvinterflickans läppar rör sig i tysta skrik
Som för att viska ett avslöjande.
Blodet lyser likt silke
För att säkra flickans beslut.
Vårvinterflickans axlar skakar
Som för att nicka mot blodets uppmaning.
Djupare, djupare gräver kniven
För att meddela sin ankomst.
Och vårvinterflicka faller mot frusna taggbuskar
För att meddela sin avfärd.

Ja ja. Sedan hemkoms det och vi åt och redigerade litegrann.
På tisdagen var vi och galnade i skolan igen. Sedan teater, några roliga saker hände:
Agnes: är fifty cent en person? jag trodde det var 5 personer!
Agnes(hagsund): men det är ju 50 inte 5!
Wallberg: ja, de är värda 10 cent var!
Jag t vingades att massera Axel och han var ett hopplöst fall. Bjebb. Sen spelade vi flummscener och jag var bland annat evil queen. Skitkul! Axel var en grym pirate king också. Jaja.
Onsdagens dag var trevlig och bra, och jag fick matteprov med mvg!!!!!! Sedan så var det inget mer den dagen, typ..redigering lite.
Torsdag var en dag då jag fick tillbaka great brittain som jag hade prov på på tisdagen, 58/60. Sen hade jag mobilutbildning och lärde mig min nya Ingemar-telefon. Den var bäst. Sen åkte jag tåg hem och åt en god chokladboll. Sen så tråkade vi mest hela dagen, tror jag..
Fredag började med flumm i skolan, sjuk Monika så Lisa ryckte in. Och gjorde inget alls. På biologin berättade Bernard att han tvättar håret en gång i månaden och bytte kläder lika ofta. Äckligt! Sen på matten:
Bernard: Romek, ska din vante ligga på golvet?
Romek: Nej, vadå?
Bernard: ja, ska den det?
*fortsatt på samma vis*
Romek: men var på golvet?
Bernard: Den ligger inte på golvet, jag bara frågade!
Sen var det premiär!! Det var vidrigt. Filmen var inte klarkomprimerad och när den var det hackade den och när vi såg den på datorn däruppe tillslut var den fel för Saris hade förstört den. Dummunge. Bjebb! Sedan så så så hade vi efterfest och flummade, kollade på youtube, lekte sanning eller konsekvens och skrattade. Jättekul var det faktiskt. :D Sen så sov vi.

Idag ska jag på bjebburskolans öppna hus och sjunga, sen inget mer. Imorgon ska jag och Nathalie äta lunch, njam!
/Emma den återkommande åländlska åsnan.

Kommentarer
Postat av: SB

Kära Emma den återkommande ålänska åsnan, blev lite orolig när du dröjde så länge med ditt blogginlägg. Fantastisk dikt, otroligt målande bilder. Hur gör du det? Skulle gärna vilja se er film. Jag har inte haft den äran att få se någon av dem. Denna vill jag absolut se! Ligger den på youtube? Bra tips med god äppelkaka på Ikea. Har jag tid ska jag testa. Hälsa Bernard den tokige från mig.

2008-01-26 @ 16:24:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0