Hans, Greta och Haidi

Lukkan och Asrar och hela baletten i helgen. Asrar berättade mycket intressanta grejer. Vi hade mkt mkt kreativa diskutioner och inget är så kul som att viska väldigt konstiga saker bakom scenen när alla andra är på scen och fånar sig. Ja. :p men nu vet vi att hon inte är lesbisk iaf, och vi har fått höra Charlies röst. Fast jag tror inte att han gillar när jag bloggar om honom. Egentligen skulle jag kunna skriva rätt mycket om de där två. Men jag tror jag skiter i det. Jag kan ge er så mycket som att vi snackade om turister, gungor och tunlar. Och sånt...
O well. Hur gick föreställningen undrar ni. Jag kan bara säga: beklagar att ni inte var där. Men jag skämtar såklart bara, det gick bra och flummigt var det. För utom en insident, en rätt stor en. Jag ringde Agnes i lördags för att kolla så inget ändrats och hon sa "ja..vi har fått ett nytt manus..". Man bara tack så mycket för upplysningen!
Så har jag något mer att säga? Inte just nu dessvärre, i detta inlägget alltså. Jo, jag glömde att jag skulle få morrötter av Klas Klättermus i pjäsen. De var skabbiga..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0