black widow

Lyssnar på black widow med Dolores o´riodan som är så satans bra, fast bara ibland liksom. Hon är bara bra lite då och då. Men då är hon bra. Den låten är riktigt välgjord. Väldigt varierande och så. Men iaf. Nu har jag varit på gräddhyllan med Natta. nu tog låten slut. Tog catch 22 med pink ist. Tevligt, fast den är tråkig. Men iaf. Där var trångt och högljutt och tjejen bakom disken var superspeedad. Så vi satte oss ute och flummade och åt. yeah, nu har vi centerfold, great. Vi och vi, jag. Men den är bra. :) i alla fall. Här sitter jag nu och chattar med Linn om konstig musik, det har hon rätt mkt av. Nu så insåg jag att jag inte vet vad jag ska säga er hängivna läsare. Typ hej till er alla ;). Orkar ej blogga mer men Linn gillar wt och det är rätt coolt. I löööv them som ni vet men lyssnar inte så mkt på dem längre, orkar kanske inte. De har tydligen spelat in en ny skiva, men den är bara med gamla låtar. Bjebb på de lata jävlarna, får ju skriva nya låtar till Emma. Ja de ska vara dedicerade till mig allesammans såklart! För jag är bäst i hela världen. Men det visste ni ju redan eller hur? Äsch bjebb på er!

Kommentarer
Postat av: Sharon

Det är en live-skiva från deras Black Symphony-konsert i februari, så det kan ju bero på det. Att det är gamla låtar, menar jag. De spelade in den tillsammans med Metropol Orchestra och en trettimannakör, om jag inte missminner mig, samt gästades av Keith Caputo, som hon sjunger What Have You Done tillsammans med, Anneke van Gijsbergen från Agua de Annique (eller vad fan bandet heter, lyssnar inte på dem så jag har ingen aning. Men hon var med i The Gathering tidigare och har varit med i Ayreon-projekten ett par gånger) som hon på den här skivan sjunger Somewhere tillsammans med, samt George Oosthoek som tidigare var den som growlade i Orphanage, som hon här sjunger The Other Half tillsammans med, liksom på The Silent Force Tour-DVDn. Du vet han du inte gillar i Deep Within live-version. Så, that's why. Skivan (och DVDn) släpps om lite drygt en vecka.

2008-09-13 @ 21:24:35
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: RonjaR

vAd är gräddhyllan? Ett café? I s fall vill jag dit, grädde!

Jag tycker också att Within Temptation borde skriva nya låtar, för det är tråkigt att bara yssna på de gamla hela tiden.

2008-09-16 @ 17:11:19
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0