Isn´t someone missing me?

Lyssnar på missing och skriksjunger. Låter hemskt men varfn, vem bryr sig? Jag älskar att skriksjunga. Men i alla fall idag har det varit en onyttig och ointressant onsdag då Sbs barn var sjuka så hon var hemma. Då fick jag en trevlig tjej som hette Johanna. Nice. Dagen började med trååååååååkig spanska och sedan var det rååååååååkig idrott. Sen efter det var det jour men Katrin var inte där så vi satt och lyssnade på bok ist. Sen lunch, hamburgare, nam. Sen so där vi började med ett reklamarbete, vi ska göra reklam. Sen slöjd som var boring och sen engelsk konversation. Roligt som vanligt! Vi slummade och sånt, tralalala. Jag kom på att jag nog är bland de bästa i gruppen, fast niorna är nog bättre kom jag på nu, men av åttorna som är med. Well well, sen åkte jag och Sara till max med mormor (hamburgare igen, shit alltså) och sen till sånggruppen. Vi ska sjunga tango tydligen, men jag börjar komma in i nya lärarens rutiner och det funkar rätt bra. Nu har jag mest skrivit dikter, suttit vid datorn och säst lite hemkunskap. Så hejdå och glöm inte att leva.

Kommentarer
Postat av: Sharon

SV: Berkeley var ju ingen höjdare han heller i och för sig. Han och hans om-jag-lägger-ner-en-strumpa-i-en-låda-och-stänger-den-existerar-den-fortfarande-då-fast-jag-inte-ser-den-då-fast-i-och-för-sig-existerar-den-ju-hela-tiden-i-Guds-medvetande-så-då-löste-jag-den-frågan-snabbt-och-snyggt-teorier. Och visst, vem funderar inte över existensen och livet, men lite realistisk kan han väl ändå vara. Han var ju i och för sig biskop eller hur det var, så det kanske han inte kan...

Nej, jag tycker som filosofen David Hume: Det finns inget annat skäl att studera filosofi än för att det för vissa är ett angenämt sätt att tillbringa sin tid. Och jag är nog inte en av de här "vissa".



Etikuppgiften kallar. God kväll, sköna dam.

2008-09-17 @ 19:37:21
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: RonjaR

vad ska ni göra för reklam på so-n?



Varför får ni ätlig mat?



Varför är jag avundsjuk på dig?

2008-09-18 @ 15:12:11
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0