jävla Klas-Göran!

Jag är sur på Klas-Göran i låten om honom, ni vet den med hon som sjunger på dialekt. Han stack till Amerika med hennes kläder och möbler och pengar och skit. Och sen hörde han aldrig av sig! Den jäveln! Haha, det är sådant man kan sura över när man borde läsa svenska och inte orkar. Man an även sura över att vi fick pasta till pannbiffarna, jag hade sett framemot potatis, sås och lingonsylt! Nu äro jag surig. Jag skulle vilja vara glad. Men jag orkar inte. Mina naglar är långa och min dator är varm, och mina händer är iskalla. Jag hava boring. Jag måste plugga. Måste. Oooooooooorrrrrrrrrrrkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaarrrrrrrr iiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnntttttttteeeeeeee! Hejdå era små hundvalpskloningar.

Kommentarer
Postat av: Sharon

PASTA och pannbiff? Åh fy fan vad äckligt...

...Fast när jag tänker efter så var jag och min bästis galna i spagetti och köttbullar när vi var små, efter att ha sett Djungeldjuret Hugo hundra tusen gånger, och det borde väl i praktiken vara samma sak...

2008-09-03 @ 22:01:25
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: RonjaR

Är du kär i mai ännu Klas göran. Underbar låt.

Du Emma, angående antecknanet på lektioner, jag håller med! Alla skriver typ av lärarens anteckningar, fan till och med labbraporter på non. Jag skriver innan läraren äns börjat berätta om vad vi ska skriva ned och skriver ändå nästan alltid ned precis det hon säger sen.



Hur kan man längta efter potatis, sås och lingonsylt? Blä.

2008-09-04 @ 15:10:41
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0