long way to happy

Så idag började vi med provet. Det gick faktiskt riktigt bra, tror jag iaf. Det var rätt bra att läsa Annika Benktzon när man jobbar med massmedia, hade massa exempel då ju. Sedan var det hemkunskap. Vi gjorde äckliga grönsaker. Olle hade ont i magen, så han drog hem. Jag har kommit på att jag är alergisk mot hemkunskapssalar. Det ska jag forska på. Fast naj, jag orkar inte. Sen var det lunch och vi diskuterade vad som är värdefullt i livet egentligen. Efter ett tag märkte jag att Susanne bara hummade och jaade när jag pratade. Det var rätt coolt. Sen åkte jag till syncentralen för habplan. Helt ok faktiskt. Som vanligt bestämde vi att jag skulle bli duktig och självständig och perfekt. Men så blir det inte. För jag är så jävla lat och grejer men skit i´t. Jag klarar mig la! Sen fick jag en ny käpp och en talklocka som jag inte är säker på att jag ville ha. Men det går nog bra. Sen läste jag ut kallt som i graven och nu ska jag försöka få tag på honey och Frida först och främst. The end.

Kommentarer
Postat av: Sharon

Men hemkunskap som är så roligt. Och nyttigt. Fast när vi hade hemkunskap fick jag göra "hundgörat" medan min gruppkompis tittade på, eftersom hon "ju inte visste hur man skulle göra". Precis som om jag visste det!

Nä, rensa bort hemkunskapsmotviljan så ska du se att det går bra. Alltid bra att kunna laga mat och baka, och veta nyttigheter om konsumentköpslagen, reklamation och annat tjafs. Och om ni har det som vi hade det kommer du få ha så roligt med att skura toaletter, putsa fönster, stryka kläder, dammsuga, tvätta och - bäst av allt - laga trerätters middag åt din familj...

2008-09-11 @ 21:15:32
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: Sharon

Förresten. Du som är bevandrade i franska språket - Vad fan betyder Pendant que mes cheveuc poussent?

Ovissheten lämnar mig sömnlös...eller...något. Vad betyder det?

2008-09-11 @ 23:12:54
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: RonjaR

Säg till de som inte bokat biljett än att de har tur nu om de får tag i någon, för nu är de verkligen sent ute.

2008-09-12 @ 15:01:36
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0