party-update:D

Nu har jag rätt stor säkerhet i läget. Nu har Rakel bokat biljetter (j a ja ja) och Isabelle och Fia kommer ej (satungar). Har även snackat med Hannah nu och hon ska tydligen åka båt till kalmar och sen tåg hit ner till Lund där ingen har varit before. :) utom Onja. Så då blir vi 7-8 girls här hemma, för utom mig alltså. Sååååååååå underbarigt ju förfan. Nu så är jag så satans hungrig så ja. goodbye non-lovers. (och Sharon, jag har franska som C-språk och därför kan jag typ bara hälsa ;))

Kommentarer
Postat av: Sharon

Ser ut som om jag tvingas välja franska steg 1 till de 100 poäng språk jag har kvar då, trots allt, om inte Pendant que mes cheveuc poussent ska ta livet av mig. Men! Jag kan ju i alla fall stava skiten :) Det är kanske en bra början, även om jag inte ens med hjälp av ett lexikon kan klura ut vad fan det betyder.



Och se, du som sade du inte hade något liv och aldrig gjorde någonting - Nu har du ju bjudit hem åtta pers till dig för att ha fest och trams. Det skulle aldrig jag göra. Åtta pers...det är ju en halv befolkning, så många orkar jag inte ha hemma hos mig på en gång någon längre stund. Jag skulle vilja slänga ut dem efter två och en halv minut. Och fester och sådant är jag inte bra på heller (särskilt inte att fixa dem...). Så, go girl, du har ju för fan visst ett liv!

2008-09-12 @ 19:33:53
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: awn

Jaha, har du börjat med det som Elevens val? Det är kul med franska. Men spanska är kul också. Jag läser franska steg 3 och spanska steg 1. Har man läst språket hela högstadiet går man steg 3, och om man har läst på elevens val är det steg 2 man börjar. Annars är det steg 1.

2008-09-12 @ 19:39:19
Postat av: RonjaR

nej, hennes skola är så knäpp att de har c-pspråk. hon har engelsk konversation som elevens val.

Ja, men vi vet ju inte om Mickis och frida kommer, fast mickis försöker boka biljetter.

2008-09-16 @ 17:20:04
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0