sweet child of mine

Innan idag upplyste Sharon mig om varför jag inte får mens. Jo ni. Tydligen har jag också råkat ut för samma öde som hon, blivit på smällen med en karaktär alltså. O shit:). Hon tror att det är Sirius. Och eftersom jag och Ronja har bestämt att allt är hans fel så..kanske. Blackangel(Sirius)? Satan(the other one)? Vem av er är skyldig här? Och hur kommer det sig att jag inte märkte nåt? Nja. Frågan är om hon inte hittar på för att hon inte ska vara ensam drabbad. Det kanske blir en epedemi? Muy possible. Graviditetsepedemin! Nej, jag är nog helt okej tror jag haha. Men nu har jag varnat er guys, både bloggläsare och karaktärer. Karaktärer: keep away. Läsere: take care of yourselves!

Kommentarer
Postat av: reb

vill du vara ensam om de snyggaste plaggen?

klicka dig vidare, bli medlem och du kommer

vara ensam om de hetaste fynden!



http://clk.tradedoubler.com/click?p=175&a=1534916&g=16581398

2008-09-05 @ 22:30:05
URL: http://iamreb.blogg.se/
Postat av: Sharon

Om det nu är så att Skabbis varit framme så märkte jag ingenting heller! Och han är en ganska våldsam man dessutom... Inte den ömma, försiktiga typen precis. Och enligt en annan karaktär: "Ingenting hos honom var litet och klent"... (host, harkel, harkel, host) Så jag borde ju tekniskt sett faktiskt märkt av det. Hm...

It's a mystery! Som med DrPeppern...

Det kanske bara är någonting jag drabbas av...

2008-09-07 @ 01:14:06
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: RonjaR

Om det bryter ut en graviditetsepedimi kommer inte jag till lund! Jag vill inte bli smittad! Fast vilken karaktär skulle vilja sätta på mi?

2008-09-08 @ 15:46:13
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0