jag kan inte komma på nåt att gnälla över, stor notis! eller jo...

...jag är hungrig som ett svin.

Nu är det vååååååååår på allvar och man kan vara ute utan att vilja dö. Folk är ute och jag älskar det. Teenagers rockar sönder mig, har nog blivit en av mina favoriter med mcr. Den går i E, om man ska tro Niklas, och det ska man verkligen göra för om ni råkar ha missat det så är han ett jävla underbarn.

Idag åt vi påsklunch på hemkunskapen, lax och matvete (nyttigt men ätligt) och påskbakelse efteråt. Godaste på länge faktiskt. Nej alltså nu bytte jag från mcr till shirley clamp. Jag börjar undra. Men hon är söt. Hon skriker om sjunde himlenoch det är väl rätt passande. Kan också säga att jag fick mvg på matteprovet (o my fucking god) o shit, denna låt är ju bra. Jaja, i veckan har jag även kommit fram till att jag och några andra från ek:n ska ha ett chokladparty. Om ni vill joina så kom hit med lite choklad!:P och vad har jag mer gjort i veckan då? Jo, blivit lurad på första april och honeydarlingen. Hon lyckades effektivt och fick mig nästan att svimma av skräck. Hon sa att hon inte kunde komma till onna och inte heller till sikar. Nej usch det var inte alls roligt.När jagfick veta att det var aprilskämt skrek jag av glädje. Nu hör jag honey sjunga hurtful.Hon skrattar. Nej nu ska jag avsluta, ska ju skråla också.

Kommentarer
Postat av: samira

älskar våren! :)

2009-04-02 @ 17:09:50
URL: http://miiahskarameller.blogg.se/
Postat av: Sharon

Skaffa dig en gitarr och börja spela. Försöker man inte kan man garnaterat aldrig lära sig. Försök lite. Börja med öppna ackord, de är inte så svåra...

2009-04-02 @ 20:37:34
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: Ronja

sv: Lisa Nilsson Vandell tror jag hon hette. Träffade henne på teaterlägret, hon var i den yngsta gruppen och spelade juvelbutiksägare. Usch, den rösten har fastnat i min hjärna.

Stackars, stackars liten. Tror att hon var ganska nära vän till en som spelade i mitt lag i goalballen förut.

2009-04-03 @ 18:42:33
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0