Am I insane, have I crossed the line?

Hej på er!
Rubriken idag kommer ifrån en låt jag fick berättad för mig av Tora. Tydligen är det en parodi på hero av enriki iglesias. Heter han så? _Det såg väldigt fel ut tyckte jag, haha. Sångaren i def leppard sjunger att han ska förgifta mina andetag och älska mig till döden. Gulligt av pojken. Jag ska vara en joker och han ska vara en klown säger han. Kul låter det. Trummisen i bandet har förresten bara en arm, har jag hört. Men han spelar inte i den här låten för den är väldigt akustisk. Det är den enda låten av dem som jag lyssnar på, men den är jättesööööööt. From the inside, pratar jag om.

Ja idag är det då måndag om ni hade glömt det. Måndagar är slappdagar, vi slutar kvart i ett och har helt ok lektioner. Hade rådinfo på morgonen då vi satt i babymatsalen och jag satt och pratade med nerdarna i Saras klass. De sa nåt jättekul som jag tänkte skriva men jag kommer faktiskt inte ihåg det? Jaja. Vi har jobbat en hel del också, men det är ju inte kul! Sen idag börjar skrivargruppen och det ser jag verkligen fram emot, har saknat alla skrivningsfolkisar! :D men ja vad ska jag mer säga. Att Avril itne är någons idiot? Att jag blir trött i fingrarna när jag skriver? Att jag är uuttrååkaad? Nej, inte intressnat. Att jag stavar som en spade? Att en konstig låt med good charlotte började nu? Att den faktiskt är ganska jättedålig? Nej, tråkigt. Ska jag ge upp? Det gör jag.

Kommentarer
Postat av: Sandy

Enrique heter han juh!

2009-08-25 @ 00:08:16
Postat av: Honey

Har du börjat lyssna på Good Charlotte? Varför har du inte sagt det? Jag trodde bara du skulle lyssna på The World Is Black, men den tycker du ju är jättebra, och inte dålig. Nej, Enrique. Med Q, u och e.

2009-08-25 @ 15:00:08
URL: http://rydis.russhage.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0