hey hey hey hey, that´s what I say!

Ja, jag lyssnar på en random the sounds-låt som jag inte kan namnet på. Hon gör misstag. Det gillar inte jag riktigt. Do you got what it takes to help me to stay alive boy? Sjunger honom. Spännande det här. Något twistar och turnar inne i henne och det låter som om grabben håller upp en påle framför henne. Förstår gör jag inte men hon kanske är en vampyr? Hm, det är ju en tanke. Eller så är han det och föröskter ta självmord med pålisen. I alla fall så skulle jag inte säga det egentligen.

Igårkväll hade jag en sångkväll och sjöng at the top of my lungs till bland andra taylor swift (my new tillskottis) och dixieflickorna och vad det nu var mer jag skrålade. Jag mumlade också lite för mycket när jag sjöng pink.
Pink: I can fit your whole house in my swimming pool!
jag: I can put your whorehouse in my..hahahhahahaha!

Vet inte om jag stavade rätt, men horhus syftar jag på. Roligt hade jag. Lukaspromenaden var också hilarious, Sara sjöng och jag och pappa bestämde oss för att dö.
pappa: och vårt meddelande till eftervärden är: Sara är jobbig!
sara(har inte lyssnat): va..är jag jobbig?

I morse pratade jag även med honey och hon gämmförde simon and garfunkel med panic at the disco. Det är nog bara jag som tycker att det är sjukt roligt, but it sooo is! :D sen utspelade sig även detta:
E: nej, S sätter på dansband här.
H(hör inte skivan): säg inte nej, säg kanske kanske kanske!
e: vänta..men shit, det är ju den!!!

Haha. Ingemar är så söt! Jag bad honom nu att ge mig the way I loved you och tror du inte att han gör det? Söt är han och nu ska jag sjunga! hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0