it´s friday, I´m in lööv!(and with who, that´s for yah to guess.)

En fredag i Emmas liv kan inte vara annat än en fredag i Emmas liv. Det fattar ju alla egentligen, så det är frågan varför jag lägger tid och kraft på att blogga om den när alla ändå redan vet vad den egentligen handlar om. Men vi tar det från början i alla fall, just när numb med Pink börjar och Sara sjunger gudomligt bra ute i köket.

Började dagen med att åka till skolan och där fick jag ett okontrollerat skrattanfall, det är en rarety i min värld så det var kul! Slog i stolen med fingret och sen exploderade jag. Det var lite olägligt när lektionen skulle börja men ja..vad ska man göra åt saken.

Efter en sadistisk matte var det trist franska innan vi skulle fotografera oss. Fotografen satt tålmodigt och väntade tills jag behagade titta i kameran, imponerande tyckte jag. Sen ääääcklig lunch och biologi där Henrik (nya läraren om jag glömde säga) hade föreläsning om hur sickening ögon var. Han tog exempel från filmer när de prässar ut ögon på folk. Nu sjunger jag the script för onna men hon ignorerar mig. Har dock kul, lyckas morra och ja Gud vet vad, eller inte.

Efter denna strapats väntade idrott och det var då ingen mjukstart. Susanne drev på mig ordentligt och det blev intervall, situps och ja ni vill inte höra. Lätt var det inte. Det började dessutom regna, men det tyckte vi om för det var vääldigt kvavt. Sen bild och sen slutade vi.

Skulle ha gått på upprop på kulturskolan, men smaarta som vi är så glömde vi bort det. Förhinder fick vi, som vi skrev i smset till Sofia. Minnesförhinder. xD sen sjöng jag lite med syster, eller lyssnade på henne när hon sjöng mest. Det är en frälsning bara det, vet ni. Har även ätit max, Lukas kräktes mitt i alltihop som en annan aptitförstörare men vad ska man göra. Nu ska jag sjunga anastasia, hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0