mad world..

Gud, ge mig mat. Ja det var ju en fin hälsningsfras men det var vad jag tänkte. Tänker även på hur långe naglar jag har. Jag gillar det, förutom när jag skriver.

Idag började Emma Rävås nian. Började vääldigt hard, verkligen. Prinsesstårta och sluta innan elva, nej fy fan, hur orkar man skolan seriöst? Nej förlåt, ska sluta. xD

Sen gick jag, Agnes, H-L och Tora till Toras hem. H-L cycklade på en barncyckel, men orkade inte cyckla tillbaka den. Vi var även stalkade av ett redhead.
H-L till småtjejer: Tjejer! Den här oerhört perfekta cyckeln måste köras tillbaka, men vi kan inte göra det för vi är förföljda av han där. Ni får det i uppdrag!

Väl framme åkte H-L igen (jag hatar det smeknamnet något enormt) för hennes bror behövde pengar till bussen. Så vi resterande tittade på Toras hyyyysteeeriiiiiskt dyra dockor, diskuterade ägnlarna (minns ni dem?), tittade på parodier och skrattade en del.
Tora: Jag ska bli en mördare, och bara döda levande!

Äsch, nu ska jag sluta blogga. Nej, just det! Sara var med på radion idag! Gäst-dj, hette det visst. Har inte hört det however.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0