jag sätter min fot ner!

Har sen senast haft en väldigt fin dag inser jag nu while writing. Skrivit failboken litegrann, pratat med Honey och liite med Onna och umgåtts med la familia. Denna är totalgalen som alltid. Vi har ätit minipizza som slår allt (jag vet att de brukar vara lite skabbiga, men den här..), haft godis-orgie, städat, pyntat och flummat. Har även haft lite deeptalk och min dåligtmående med mera. Eller inget med mera, egentligen. Syster försöka skapa en header till denna kära blogg, men hon är så fail, så det lyckades hon inte med. Men hon jobbar ännu på detta så det kanske blir en drastisk förändring här eller inte vi får se.:) isåfall undrar jag om ni gillar mitt "undernamn" som Hannah kallar det, alltså bloggbeskrivning, eller om det är något annat ni anser att jag bör ha där?

Nej, nu ska jag skriva ett par citat och sen lämna. Första inlägget som inte blir ett analys-inlägg på jättelänge ju, den innehåller ju inga analyser alls! Men vad heeeemskt, jaja, citat var det.

Sara: Mamma, vad betyder skrid-skor?(sträcket är för hennes betoning)

Sara: Mamma, jag ska ha ett ord som börjar på apelsi..vad kan det vara?

Sara: Alltså vad arg jag blir! Klockan är halv fyra, vi måste jobba nu! Jag sätter min fot ner!

Mamma: varför köpte du burkar?
Sara: men vårt skafferi är så boooring! Vill du ha ett boooring liv, mamma? Jag vill ha ett roligt liv, så jag köper burkar och kulor!

Kommentarer
Postat av: S

hihi jag är inte fail...

2009-12-23 @ 11:34:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0