julen var här..men den gick

Nu lyssnar jag på min nya julamusik, och ja, jag tänker visst fortsätta skriva sådär. Just nu skrålar Kelly Clarcsson här och vet ni, hon har en väldigt konstig röst egentligen. Den härl åten dög, tycker jag. Nåja, julen.
började med Kalle Ankis och alla hade lite lättare allsång på mössens sång och andra låtar. Inte jag, dock, jag kan inte göra sånt. Vilken söt marit-låtis, men jaja. Nåja, jul, pratade vi om. Sedan åt vi och Hans hittade sitt hackämne för kvällen, bloggar. Han avslutade åtskilliga ämnen med "det kan man skriva i en blogg!" som till exempel om gröten "jag kan skriva en mandelblogg! jag har den inte, ska där stå." ja, han är ju sig lik. Nu får jag höra på lite gammal musik för att få klart det här inlägget.

Sedan spelade vi paketspel ("tvi tvi tvi, nu fuskar ni!") och mormor gick igång nåt otroligt. Jag hade då inge kul, för jag inte mådde. Men det jag inte bry nu. Sen åt vi grötis, då jag fortfarande inte mådde. Vi sov lite också innan paket öppnades så det stod härliga till. Det var jättebryvärt och jag fick en hel massa grejer. Bland annat kläder, ett par böcker, lite choklad, en handsfree-moj, ny kalender, lite pengar och presentkort och så, ny tandborste och..musiiik! Jag trodde inte att jag skulle få detta, crushing. Men till sist hittade vi ett minipaket jag glömt och där, där, där låg ett minne! På detta fanns:
fireflight-the healing of harms
-fireflight-unbreakable
flyleaf-flyleaf
flyleaf-memento mori
hello saferide-introdusing
hello saferide-more modern short stories from hello saferide
kelly clarcsson-all I wanted
kelly clarcsson-my december
kelly clarcsson-thankful
lily allen-alright, still
lily allen-it´s not me, it´s you
meg & dia-here, here and here
meg & dia-something real
regina spector-11 11
regina spector-begin to hope
regina spector-far
regina spector-soviet kitch

så nöjd.<33 dessutom fick jag ju happyland av Hannahflickan i julklappis så jag är så jävla nöjd som man kan bli!:D:D idag är en ta-hand-om-emmis-dag, så jag ska bara göra vad jag vill göra idag. inte för att jag brukar göra annat, men idag gör jag det till en sport.:D förslag på grejer att göra en sådan dag?

Kommentarer
Postat av: Sharon

Sv: Om du är snäll och ger mig din mailadress kan jag skicka den till dig. Jag lovar att radera och glömma bort din mail efteråt. Oroa dig inte, jag är ingen stalker.

2009-12-25 @ 12:03:11
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: sandra R

idag ska du;

bara finnas till, det gör du ju annars också, men som en sport, som du skrev. Haha!

2009-12-25 @ 18:26:14
Postat av: Vispen

Haha oj vad mycket bra saker du fick:) God jul! Hoppas vi kan ses någon gång, det var ju ett tag sen och jag saknar dig! Bra att ha såna där dagar ju, det har jag aldrig testat. Kram

2009-12-26 @ 13:20:52
URL: http://vispen91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0