but I´m not scared at all, of the cracks in the crystal ball

Fredagen den tretonde. Har man någonsin hört så hemskt va? Så vad ksa vi nu göra åt det. Jo,vi hoppar på ett plan till visby med ett flygbolag och från en flygplats man inte känner..

Topp, really!:) nej men ärligt jag är jättepppåt. Jag längtar som en stekt gnu, vad nu stekta guner längtar efter..kanske marinad? nej ushc nu var jag horibel. Snaaaaaaaaaart ska jag resa härifrån..säg att ni kommer sakna mig och min bloggisis..för det vet jag att ni kommer så don´t ever try to lie. Okej jag är lite speedad här man samtidigt äro jag sjuuuuukt trött och ja kombinationen är ju inte den bästa då perhaps. Men ga ga ga gottland liksom. Haha. Jag tänker nog blogga tills vi sticker. Om jag pallar. Kan berätta att jag sög på ¨ånggruppen igår och kunde ej ta några toner. Jag är lite halvhes I think:( it is sooo bad. De tänker ha konserten när jag är i örebro, eventuellt. då blir jag faktiskt jävligt ledsen för nowhere man är en grym låt!!

Gjorde även ett rätt okej läxförhör på biologin igår, jag ska ska ska höja mig från mitt usla g i biologi! Jag måste verkligen det. För de där gna gör mig helt galen alltså. P elit-snobbskolan där jag går finns det inte rum för g. Fatta att ingen fick ig i något ämne i vår klass. Vi är en jävlarns elitklass vi alltså. Nu borde vi faktiskt åka, varför åker vi inte? Hur drygt som helst att sitta här o väääntaaaa ju. Sen blir det bilfärd till ängelholm (engelholm?) och sen flygtur ovan molnen. Jag har haft en känsla hela veckan om att planet komemr bli grymt försenat. Please tell me I´m wrong. Alla andra har idrott nu, me like..me sooo like alltså:)nej nu borde vi verkligen åka, waj are we not åking? Äsch gnägg jag pallar inte mer hejdå godnatt gråt inga tårar för mig för jag återvänder ju på söndag!

Kommentarer
Postat av: Sandy

Flum, flum! Hoppas ni har det kul iaf!

2009-02-13 @ 17:20:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0