I´ve got an mvg across my forehead and an ig across my chest

Jag tycker om denna dag. Ett hus doftande av nybakta kanelbullar och världens finaste syster som sjunger pussy cat dolls och annan jätteflummig musik och dansar till o mandy. Jättefiiint. Jag fick mvg på min svenskatext om jane eyre och det. Och ja jag tror jag ägde provet också. Ääääger jag inte hypermycket? Jag äro bäääst. Imorgon fyller min honey femton och då skall jag fira henne. Och på fredag..åå på fredag..åå..

Kommentarer
Postat av: SANIBO

härligt!

2009-02-11 @ 18:37:36
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: Sharon

Sv: Jag tycker 73-Jesus låter some n gammal gubbe. Hu... Och har hört honom sjunga Gethsemane live SOM gammal gubbe också. Var hemskt. Han klarade inte alls de höga tonerna och huuu...

Steve är underbar. Och Zubin Varla som spelar Judas är fullkomligt fantastisk! Han har en sådan känsla den grabben... Båda grabbarna har det. Mums!

2009-02-11 @ 20:25:46
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: Sharon

Hade tänkt vara snäll och maila dig hela musikalen, men mailen ville inte det. Antagligen kan inte din mail ta emot stora filer (inte ens på 7MB :S), för mig veteligen kan jag skicka filer som är större än så. Tyvärr :(.

Du får hålla till godo med Steve live fron Youtube istället. Han gör den ändå bäst live.

BXxC0" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=3-rreBXxC0

Tyvärr finns inga klipp med Zubin, annars hade jag skickat det med. Njut av Steve så länge - Jag tycker han gör den djävulskt bra...

2009-02-11 @ 20:42:51
URL: http://shass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0