frågetecken?

Komvik är allt bra märkliga. I lördags fick jag ett väldigt trevligt sms som meddelade att jag fått hundra kr i ringpot, bara för att jag är jag ungefär. Tack tyckte jag. Så igår skulle jag lägga in dessa pengar. jag ringde saldo och hon sa fortfarande 24 kr. Imorse skulle jag kolla upp detta igen, de kanske kom under natten eller nåt annat dumt. "du har 49 kr.." säer rösten då. Whaaat? 25 kr out of the blue? Kommer jag få 25 kr/dag i fyra dagar eller vad fan är det som försegår här? Detta är bara en av många mystiska saker som dessa komvikungar håller på med, jag börjar undra varöfr jag bytte operatör lite smått..

Kommentarer
Postat av: Sharon

Sv: Yep, tjejsare är det som gäller vet du. Hm, jag kanske skulle använda det som styrande typ i något av mina länder i någon av mina stories? Fast det vore förstås ondskefullt att stjäla det av dig. Du får behålla det. Men då måste du lova att skriva om en tjejsare!



Hah, ja. Jag får väl skatta mig lycklig som har så pass mycket yngre småsyskon att jag kan åka barnkarusellerna med dem. Host...

2009-07-29 @ 12:55:07
URL: http://shass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0