things your father never could do

Västergötland nu alltså. Kom hit igårkväll och vi satt mest och babblade ute på verandan. Eller kuv`sen, som de s'ger. Stavas det s]+ Vet inte. Jag lyssnar p] en mycket mycket s`t l]t nemligen enough for now med the fray. Fin!!!

Idag har vi varit p] en 'kta bonnamarknad. Oj, sorry. Men där sålde dem mest sylt och marmelad och även chokladhonung, mycket speciellt. Flädermarmelad och annat mystiskt intogs också där. Sen åkte vi till en random handelsbod eller vad var det egentligne? Jag förstod aldrig men vi fick hallondricka och choklad, eller köpte I guess. Men det var billigt. Nu tar låten slut och Hannah svarar inte. Låågt. Nu blir det nog något edie brixell här verkar det som, vilken är en gåta men jag inte riktigt bry. Introt är låååååångt. Hallå bruud? Där var hon, nåt om torsdagseftermiddagar och parfym och rosa champagne. Air of december, var det. Ointressant. Ska om en stund åka på voffelservering och sen blir det grillning ikväll och då kommer pia, magnus och Daniella. Det ringer här, hjääälp. Nu ska jag nog gå, eller alltså inte gå fysiskt, men lämna bloggen. Where are you now, undrar Edie. Hon förstod nog inte att vi åkte till västergötland. Hon är lite efter. Vad var det för ljud hon utstötte? Mystiskt. Nu är jag trött på denna låt alltså. Hittade nåt som förmodligen är the fray istället. Pianisten gillar sig själv. Nej, det var Anastasia, surprise surprise. Hon kunde inte se tydligen. Wow, då kan hon komma och joina min klubb. Hon är rädd för att ingen ska hålla hennes hand och hon nämner även sandslått. Hon ser nåt i mina ögon, men det tror inte jag på. Hon är en fågel säger hon, jag tvivlar. Nej gå var det!

Kommentarer
Postat av: Honey

Undrar om jag får vara unik med något. Musikanalysering är min grej ju! Du tar efter det, och gillar all min musik. Är jag bäst, eller är jag bäst?

2009-07-11 @ 21:21:31
URL: http://rydis.russhage.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0