dömda på ett däck

haj på er!
10 personer blev vi allt som allt idag, vilket jag blev väldigt imponerad över. Många, ju*! xD vi började med en läskig övning där vi skulle förflytta oss en sträcka, alla skulle vara i en säck. Först stod vi i säcken och det var heeeeemskt men sen kom vi på att vi kunde ta den överhuvudet istället och gå. Så där stod man inklämd i en säck och ingen visste var man gick och det var klaustrofobiskt och mitt i det där klämmer killarna i med en låt! Jag tyckte det var mycket oligt.

Sen hade vi en ¨vning med däck, vi skulle g´p´däck och inte nudda marken och så skulle vi över hinder och stenar med däcken. Det var läskigt och ganska obehagligt för vi klängde på varandra big time. Först stod jag och Tora och kände oss lesbiska på ett däck, jag höll desperat i toras axlar och hår och hon ryckte i min jacka for dear life. Resten av tiden var det mest Oskar eller "random människa" som jag sa som jag fick klänga på. Hannes och Halo (som killarna kallar Hanna-Louise) också. Läskigt, var det.

Sen var det lunch och jag, H-L, Tora och Agnes flummade. Vi höll på och skrika "noooooooo" till varandra, eller detvar bara jag och Tora, men vem bry. Sen hade vi någon slags övning där vi skulle igenom ett nät utan att röra underdelen eller snörena. Svårt, var det, men jag lyckades faktiskt. Ägde gjorde jag, och alla andra också. Sen hade vi en övning jag inte orkar förklara och sen en där vi skulle sätta ett däck uppe på en 4m hög pole. Yeah, right att det gick. Not, men whatever. Nu ärj ag trött och ska tröstäta balerina av ingen anledning alls.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du glömde ju helt första övningen då man skulle springa igenom förbi armarna utan att bli träffad... (tänk vad mycket tråkigare det hade låtit om jag förklarade övningen ordentligt)



PS. Måste få receptet till H-Ls chokladtryffel Nams!

2009-06-11 @ 21:18:58
Postat av: Anonym

Vadå, har jag skrivit att du gjort något hemskt?

2009-06-12 @ 09:26:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0