have you ever looked fear in the face and said, I just don´t care.

haj!
Lång och händelserik dag idag. Jag antar att vi tar det från början..

Vi började med so där vi såg på filmer om religion. De pratade om min darling.
"Satan kan göra allt utom en sak, han kan inte älska någon."
Det är ju för fan allt han gör, om du frågar mig. Arg blev jag. Sen hade vi iaf hemkunskap där vi städade och fikade, bullar och rulltårta vaskades fram ur the frys. Det gillade ej jag. Va, det gjorde jag ju visst. Varför ljuger jag så fasligt?

Efter en lunch där jag och Tora flummat (we did all day) var det matte och sen kemiprovet. I was gonna shoot somebody! Vår lärare hade sagt att vi skulle ha prov på vad som stod i boken, inte anteckningarna. Nog fan gav han oss frågor på anteckningarna anyway! Jag är så arg så jag vet inte. Sen gick jag, och då kommer han och förklarar för de som satt kvar! Fucking pig. Men jag och Tora hade trevligt, jag skrattade som en besatt och så..åt ingenting..

Sen på engelskan fick vi veta att vi slutar 13.10 imorgon istället för 15.25, that´s just freaking amasing! Så jag och Natta bokade fika vid två och jag var återigen glad, jag fick åka med en trevlig driver hem och allt var frid och fröjd.

Väl hemma gick jag med syncentraltanten, eller nej, jag gick ensam och hon var någon annan stans. Jag lyckades med hela vägen enda tills vägen plötsligt svängde emot mig. Det var sjukt läskigt kan jag berätta, vägen kom bara emot mig helt plötsligt. Jag hade tydligen gått åt nåt freakat håll.

Sen pratade jag med Honey en stund innan jag swishade till sånggruppen där vi flummade och sjöng vem vet och en kväll i juni (som jag kunde andra värsen på som enda i gruppen) och annat trevligt. Nu tänkte jag gå.

Kommentarer
Postat av: Sara

Kika gärna in på min blogg och svara på dagens fråga =)

2009-06-04 @ 20:06:49
URL: http://ertansara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0