på psykargården, the return.

hello strange ungar!
Här är jag igen, i min allra tröttaste prakt. Har ju nu varit på psykargården (vaaaa, heter den inte det?) och ska nu blogga om it. Kaninleda med att jag tycker om andan i den här låten, den låter som en lagom bekväm låt att göra live. "I´m not mooving!" och vill även säga att eldorado-cola är tyngre än coca cola..varför?

Kom dit med tgå i söndags och upptäckte att man kan inte bli hämtad vid kundservis, för det finns inte utan det är folk som heter så. Men till slut kom jag till lägret och där blev jag mottagen av ett gäng tjejer som alla skrek "Emma Emma Emmaaa!!" och vilka detta var är oklart än idag. Frågade väl aldrig I suppose. Ah, denna låt börjar med en fågel. Det är somrigt big time och jag hade ju min denna-låten-period på sommaren också så ja. Skitsamma. Sen var det presentation och annat bullshit. Alla berättade hur mycket de såg, men ingen visste. Sen hörde man:
"Hej jag heter Kevin och jag ser jättebra!"

Jaja sen skulle vi bädda sängarna lite, jag dog av värme (sen kom jag på att ta av mig jackan..) och Elin var så konstig att man nästan glömde bort att andas. Sen åt vi dryg mat (detaljerna av denna är helt bortbleknande..nej vad säger man? Hjälp!) och hade tävlingar. Blunie vill veta var jag är. Jag är vid tävlingarna som var jobbiga och springiga. Det enda roliga då var när en grabb kommer fram till Hannah och säger:
"när du ligger sådär ser du ut som Gottland!"
Sen på kvällen satt vi och spelade kort (alltså näääää, det säääger du inte.) och till sist skrek alla så högt att ingen hörde någonting. Innan det lyckades vi dock ta reda på hur Sandra bluffar. Hon välter ut min läsk. Så fort hon bluffade välte hon den. Tre gånger välte hon den, men den sista gången hade jag hastigt svept the remaining 7-up. Elin försökte få alla seriösa (kan det stämma eller spelar minnet mig ett spratt? Elin, seriös?) och jag och Onna satt tysta hela kävllen typ for once. Sandra fann sitt veckonöje, att försöka våldta Alex och slå Axel/dra i hans hår. Det tyckte hon om, det gjorde ej pojkarna..efter ett tag om man säger så. Nu tycker jag att Amy är taskig mot mig, hon säger att jag tillhör henne och att jag är hennes snövita drottning. Jag har faktiskt fått färg under veckan, bitch! Jaja, söndagkvällen avslutades i skratt och trötthet.

På måndagen bedrevs i fantastisk värme liksom resten av veckan, på förmiddagen spelades det mest kort ute vid sjönn. Sen efter lunch skulle vi äta glass men det gick ju sådär, since kiosken var stängd. Istället satt jag på bryggan in pease och slöade. Efter middagen umgicks jag med Mickis och Frida som var väldigt konstiga. Vi tryckte ned varandra i marken (ingen vågade röra moi), jag lärde Mickis franska (failade gjorde hon) och jag försklarade att man ej svär vid mina grabbar. Skulle ni gilla om jag svor vid era grabbar, va?
Frida trycker ned Mickis med min hjälp: Men sluta ligg där som en ostbåge!

Sen resten av kvällen vettefan hur jag fördrev, men det skiter vi i. På tisdagen ja vad gjorde jag då? Jag vet ej riktigt. Vänta. På förmiddagen satt jag, Jennifer och Oja (ledare, real name Viktora..Victoria..nåt..k eller c?) i gräset och spelade dam, ett kortspel som jag faktiskt ägde på big time! Tur: yeah babe. Sen efter lunch vet jag ej, satt väl på bryggan som en annan brud. Jo det gjorde jag just det, satt och lyssnade på musik med Hannah tills hon drog och sen stod jag och stod en stund.

Efter middagen var det motorcyckelåkning och det enda jag kan få fram om det är: I live for this shit!!!!!! Jag lever aldrig mer än när jag sitter där, någonsin. Kanske tre gånger i år har känslan av att riktigt leva infunnit sig, denna gång var en av dem! Sen gick vi hem, på ditvägen funderade vi på hur det skulle se ut att bli påkörd till folkin around. Hör låten och ni förstår vad jag skrattade åt.

På tisdagskvällen satt jag, Ronja och Hannah och sjöng med ledar-Elin på verandan, det var trevligt. Jag fick höra min big sencemaker som jag kallar den (längtan till dig heter den på ren svenska), sjöng hallelujah, lyssnade till en underbar winnerbäcklåt som jag älskar när Elin sjunger och hörde Ronja sjunga maria går på vägen. Briliant all of it. Lite Lisa Nilsson sjöng vi också, det var roligt. Jag kunde!:D Resten av kvällen, vad gjorde vi då tro? Talket bullshit I guess xD

På onsdagen åkte vi till Norrköping för att äta en delikat glass. Sen lekte vi i en lekpark och Frida var konstig och vi var alla på topp yah know. :D sen kom vi hem och på eftermiddagen blev det bad (no kiddin, jag badade faktiskt i en freaking sjö!) och slapp och sot-läsning. Kvällen var väldigt trevlig, jag låg i en soffa med Onna och Honey och vi sjöng och fick psykbryt på våra grabbar (Onna inte inräknad här, stackars dig förresten som fick tolerera oss) och det var fint. Vi kopplade låtar och skrev om dem, höjdpunkten var nog antingen bad dream som fick mig helt galen eller do you love me som vi skrek ut till våra grabbisar. Frida var dum nog att skrika "Satan!!" två gånger när jag låg där, då låg jag mest och kved av psykbryt. Heeemskt, men fint. Man bör leva livet i en hög, som jag sa. Ingen hörde det. Skitsamma!

På torsdagen låg jag först i solen i nästan två timmar och det var jätteskönt. Sen åkte vi och bowlade vilket inte var lika skönt. Det var ganska drygt faktiskt, men skit samma. Vi hade musiktävling på kvällen, fast det var på onsdagen slog det mig nu. På tosdagen hade vi ju allsång i kyrkan och roade oss med det. Sen på torsdagskvällen skrattade jag så att jag låg och ylade, inga överdrifter . Det var Hannah som bestämde sig för att bli ett småbarn. Hon ville berätta för Niklas )(inte king of the band, ni känner honom nog ej) att hon hade två armband och vad som där stod på klockorna. Det tog henne nog en timme, tror jag. Jag kunde inte andas och det kunde ej han helelr. Vi skrattade till slut så totalt bortom vett och sans att vi inte kunde tänka och jag bara låg och ylade. "laughs so hard it hurts like hell" säger just Avril, passande. Sen gick vi en spökrunda som var ganska strange, tyckte jag personligen. Vatten hit och dit, bilar och spöken och skrik hit och dit och mitt i allt gick vi. :D oligt värre!

Igår hade vi groteskt trevligt, bland annat skrev vi om fågeln roger.
Det var en gång en liten flicka
En liten flicka
Hon bodde på sikar
Och Sandra hette hon
Hon ville gärna leka med sina grabbar
Med sina grabbar
Men det fick inte hon!!

på förmiddagen var jag apatisk, lika så större delen av eftermiddagen. Sedan kommer en ledare in och utbrister något som jag tror är "nu är det seriös glass i matsalen!" (sa han det? Nej.) och jag springer upp och skriker/morrar:
"Sirius ise cream!...shit, jag är glad! Fatta!"
Sen åt jag glass (efter en jävla massa springande) och var hyper och vi rättade tipspromenadsfrågor. Vi hade gjort en promenad åt ledarna nemligen. Så här var några frågor:
Hur stavar Jennifer och Elin?
1som en kratta
x som en spade
2 som en hink (det är klart de gör!xD)

Vilket ord får man inte säga när EmmaR är i närheten?
1 Satan
x helvete
2 vakna!!

en smäll hörs i tonårshuset. Vad händer?
1 Elin är i farten (rätt. hon föll från sängen.)
x någon ramlade (she did, but..)
2 det var nog Sandra...

Annika, lägeransvarig, fick bara 1/12 poäng. Hon bestraffades med en elstöt, men där är vi ej riktigt än. På fredagen skrev vi även punktskrift litegrann, såhär lät en grabbs brev (alla som känner honom kommer att känna igen det):
Hej jag heter (namn) jag sa yyyyyyyyyyyyyyyyy! Aboo hellu.
På kvällen åt vi hamburgare, sen satt vi och snackade och "gjorde oss i ordning" (inte jag.)= för discot. Där flängde random ungar omkring i tåg och annat freaky, men it too came to an end. Sen satt jag, Hannah, Emm a och några andra och konverserade. Hannah sjöng den mycket kända lägerlåten:
"Bardia har inga vänner kvar
sitter vid sin data varje dag
hur ska detta gå
ni måste förstå
honom går vi på!"
(written by Saman)
Sen sa Emma plötsligt "musslan!" och sen sa hon även "jag fattar inte vad fan..egentligen."

Orkar inte nämna nåt om idag. Nu är det en hel del saker som jag glömt säga, en del citat och så, som jag kom på while writing. Här kommer dem!

Saman: Bardia, sluta ta mig i försvar!!

Ville (ledare): Jag får damp!!

Glömde berätta att årets nationallåt var fjortisboy. Alla sjöng den. Sandra, Hannah och Mickis gjorde ett fjortisgäng och Saman ville vara fjortisboy åt dem. Lukas (not my dog, no.) fick vara andra fjortisboy tyckte förste fjortisboy. Tjejernas åsikter är nog både delade och obefintliga.

Sandra sjöng bamse-låten hela veckan i en ny version, den var fiiiiin. Lilla Sandra på typ tre år vet ni.

Jag fick gratis sms av någon anledning och Sandra bad mig att skicka ett till henne. Jag skrev:
"halen är du. galen ska det vara."
Sandra trodde jag skrev:
"galen är du och galen ska du vara!"
Detta blev vårt motto. :D

Jag paddlade kanot. Detta trots att jag looovat att aldrig någonsin göra om det misstaget..nåågonsiin...

Hannah till Emma: Hej fan!

Hela lägret var sjukt. Onna var hes (jag sjöng om henne på samlingen för det ^^), Mickis var förkyld, Hannah hade ont i halsen, Elin var hes, andra elin var hes, linn var jääättehes, Sandra var lite sjuk ohc so it goes on...

Shit, glömde ju skriva om uppträdandena, hallooo! Jag sjöng travelling soldier, Onna sjöng maria går på vägen, Mickis sjöng think of me med mera med mera.

Drömmarna natten till igår var frightening. Emma drömde att hennes bästa vän tjöt. Sen ringde hon vännen i vaket tillstånd.
vän: jag drömde om dig inatt. *blablabla* och jag tjöt jättehögt!
Emma: det gjode du i min dröm också..

Lukas: duktig organism!hello strange ungar!
Här är jag igen, i min allra tröttaste prakt. Har ju nu varit på psykargården (vaaaa, heter den inte det?) och ska nu blogga om it. Kaninleda med att jag tycker om andan i den här låten, den låter som en lagom bekväm låt att göra live. "I´m not mooving!" och vill även säga att eldorado-cola är tyngre än coca cola..varför?

Kom dit med tgå i söndags och upptäckte att man kan inte bli hämtad vid kundservis, för det finns inte utan det är folk som heter så. Men till slut kom jag till lägret och där blev jag mottagen av ett gäng tjejer som alla skrek "Emma Emma Emmaaa!!" och vilka detta var är oklart än idag. Frågade väl aldrig I suppose. Ah, denna låt börjar med en fågel. Det är somrigt big time och jag hade ju min denna-låten-period på sommaren också så ja. Skitsamma. Sen var det presentation och annat bullshit. Alla berättade hur mycket de såg, men ingen visste. Sen hörde man:
"Hej jag heter Kevin och jag ser jättebra!"

Jaja sen skulle vi bädda sängarna lite, jag dog av värme (sen kom jag på att ta av mig jackan..) och Elin var så konstig att man nästan glömde bort att andas. Sen åt vi dryg mat (detaljerna av denna är helt bortbleknande..nej vad säger man? Hjälp!) och hade tävlingar. Blunie vill veta var jag är. Jag är vid tävlingarna som var jobbiga och springiga. Det enda roliga då var när en grabb kommer fram till Hannah och säger:
"när du ligger sådär ser du ut som Gottland!"
Sen på kvällen satt vi och spelade kort (alltså näääää, det säääger du inte.) och till sist skrek alla så högt att ingen hörde någonting. Innan det lyckades vi dock ta reda på hur Sandra bluffar. Hon välter ut min läsk. Så fort hon bluffade välte hon den. Tre gånger välte hon den, men den sista gången hade jag hastigt svept the remaining 7-up. Elin försökte få alla seriösa (kan det stämma eller spelar minnet mig ett spratt? Elin, seriös?) och jag och Onna satt tysta hela kävllen typ for once. Sandra fann sitt veckonöje, att försöka våldta Alex och slå Axel/dra i hans hår. Det tyckte hon om, det gjorde ej pojkarna..efter ett tag om man säger så. Nu tycker jag att Amy är taskig mot mig, hon säger att jag tillhör henne och att jag är hennes snövita drottning. Jag har faktiskt fått färg under veckan, bitch! Jaja, söndagkvällen avslutades i skratt och trötthet.

På måndagen bedrevs i fantastisk värme liksom resten av veckan, på förmiddagen spelades det mest kort ute vid sjönn. Sen efter lunch skulle vi äta glass men det gick ju sådär, since kiosken var stängd. Istället satt jag på bryggan in pease och slöade. Efter middagen umgicks jag med Mickis och Frida som var väldigt konstiga. Vi tryckte ned varandra i marken (ingen vågade röra moi), jag lärde Mickis franska (failade gjorde hon) och jag försklarade att man ej svär vid mina grabbar. Skulle ni gilla om jag svor vid era grabbar, va?
Frida trycker ned Mickis med min hjälp: Men sluta ligg där som en ostbåge!

Sen resten av kvällen vettefan hur jag fördrev, men det skiter vi i. På tisdagen ja vad gjorde jag då? Jag vet ej riktigt. Vänta. På förmiddagen satt jag, Jennifer och Oja (ledare, real name Viktora..Victoria..nåt..k eller c?) i gräset och spelade dam, ett kortspel som jag faktiskt ägde på big time! Tur: yeah babe. Sen efter lunch vet jag ej, satt väl på bryggan som en annan brud. Jo det gjorde jag just det, satt och lyssnade på musik med Hannah tills hon drog och sen stod jag och stod en stund.

Efter middagen var det motorcyckelåkning och det enda jag kan få fram om det är: I live for this shit!!!!!! Jag lever aldrig mer än när jag sitter där, någonsin. Kanske tre gånger i år har känslan av att riktigt leva infunnit sig, denna gång var en av dem! Sen gick vi hem, på ditvägen funderade vi på hur det skulle se ut att bli påkörd till folkin around. Hör låten och ni förstår vad jag skrattade åt.

På tisdagskvällen satt jag, Ronja och Hannah och sjöng med ledar-Elin på verandan, det var trevligt. Jag fick höra min big sencemaker som jag kallar den (längtan till dig heter den på ren svenska), sjöng hallelujah, lyssnade till en underbar winnerbäcklåt som jag älskar när Elin sjunger och hörde Ronja sjunga maria går på vägen. Briliant all of it. Lite Lisa Nilsson sjöng vi också, det var roligt. Jag kunde!:D Resten av kvällen, vad gjorde vi då tro? Talket bullshit I guess xD

På onsdagen åkte vi till Norrköping för att äta en delikat glass. Sen lekte vi i en lekpark och Frida var konstig och vi var alla på topp yah know. :D sen kom vi hem och på eftermiddagen blev det bad (no kiddin, jag badade faktiskt i en freaking sjö!) och slapp och sot-läsning. Kvällen var väldigt trevlig, jag låg i en soffa med Onna och Honey och vi sjöng och fick psykbryt på våra grabbar (Onna inte inräknad här, stackars dig förresten som fick tolerera oss) och det var fint. Vi kopplade låtar och skrev om dem, höjdpunkten var nog antingen bad dream som fick mig helt galen eller do you love me som vi skrek ut till våra grabbisar. Frida var dum nog att skrika "Satan!!" två gånger när jag låg där, då låg jag mest och kved av psykbryt. Heeemskt, men fint. Man bör leva livet i en hög, som jag sa. Ingen hörde det. Skitsamma!

På torsdagen låg jag först i solen i nästan två timmar och det var jätteskönt. Sen åkte vi och bowlade vilket inte var lika skönt. Det var ganska drygt faktiskt, men skit samma. Vi hade musiktävling på kvällen, fast det var på onsdagen slog det mig nu. På tosdagen hade vi ju allsång i kyrkan och roade oss med det. Sen på torsdagskvällen skrattade jag så att jag låg och ylade, inga överdrifter . Det var Hannah som bestämde sig för att bli ett småbarn. Hon ville berätta för Niklas )(inte king of the band, ni känner honom nog ej) att hon hade två armband och vad som där stod på klockorna. Det tog henne nog en timme, tror jag. Jag kunde inte andas och det kunde ej han helelr. Vi skrattade till slut så totalt bortom vett och sans att vi inte kunde tänka och jag bara låg och ylade. "laughs so hard it hurts like hell" säger just Avril, passande. Sen gick vi en spökrunda som var ganska strange, tyckte jag personligen. Vatten hit och dit, bilar och spöken och skrik hit och dit och mitt i allt gick vi. :D oligt värre!

Igår hade vi groteskt trevligt, bland annat skrev vi om fågeln roger.
Det var en gång en liten flicka
En liten flicka
Hon bodde på sikar
Och Sandra hette hon
Hon ville gärna leka med sina grabbar
Med sina grabbar
Men det fick inte hon!!

på förmiddagen var jag apatisk, lika så större delen av eftermiddagen. Sedan kommer en ledare in och utbrister något som jag tror är "nu är det seriös glass i matsalen!" (sa han det? Nej.) och jag springer upp och skriker/morrar:
"Sirius ise cream!...shit, jag är glad! Fatta!"
Sen åt jag glass (efter en jävla massa springande) och var hyper och vi rättade tipspromenadsfrågor. Vi hade gjort en promenad åt ledarna nemligen. Så här var några frågor:
Hur stavar Jennifer och Elin?
1som en kratta
x som en spade
2 som en hink (det är klart de gör!xD)

Vilket ord får man inte säga när EmmaR är i närheten?
1 Satan
x helvete
2 vakna!!

en smäll hörs i tonårshuset. Vad händer?
1 Elin är i farten (rätt. hon föll från sängen.)
x någon ramlade (she did, but..)
2 det var nog Sandra...

Annika, lägeransvarig, fick bara 1/12 poäng. Hon bestraffades med en elstöt, men där är vi ej riktigt än. På fredagen skrev vi även punktskrift litegrann, såhär lät en grabbs brev (alla som känner honom kommer att känna igen det):
Hej jag heter (namn) jag sa yyyyyyyyyyyyyyyyy! Aboo hellu.
På kvällen åt vi hamburgare, sen satt vi och snackade och "gjorde oss i ordning" (inte jag.)= för discot. Där flängde random ungar omkring i tåg och annat freaky, men it too came to an end. Sen satt jag, Hannah, Emm a och några andra och konverserade. Hannah sjöng den mycket kända lägerlåten:
"Bardia har inga vänner kvar
sitter vid sin data varje dag
hur ska detta gå
ni måste förstå
honom går vi på!"
(written by Saman)
Sen sa Emma plötsligt "musslan!" och sen sa hon även "jag fattar inte vad fan..egentligen."

Orkar inte nämna nåt om idag. Nu är det en hel del saker som jag glömt säga, en del citat och så, som jag kom på while writing. Här kommer dem!

Saman: Bardia, sluta ta mig i försvar!!

Ville (ledare): Jag får damp!!

Glömde berätta att årets nationallåt var fjortisboy. Alla sjöng den. Sandra, Hannah och Mickis gjorde ett fjortisgäng och Saman ville vara fjortisboy åt dem. Lukas (not my dog, no.) fick vara andra fjortisboy tyckte förste fjortisboy. Tjejernas åsikter är nog både delade och obefintliga.

Sandra sjöng bamse-låten hela veckan i en ny version, den var fiiiiin. Lilla Sandra på typ tre år vet ni.

Jag fick gratis sms av någon anledning och Sandra bad mig att skicka ett till henne. Jag skrev:
"halen är du. galen ska det vara."
Sandra trodde jag skrev:
"galen är du och galen ska du vara!"
Detta blev vårt motto. :D

Jag paddlade kanot. Detta trots att jag looovat att aldrig någonsin göra om det misstaget..nåågonsiin...

Hannah till Emma: Hej fan!

Hela lägret var sjukt. Onna var hes (jag sjöng om henne på samlingen för det ^^), Mickis var förkyld, Hannah hade ont i halsen, Elin var hes, andra elin var hes, linn var jääättehes, Sandra var lite sjuk ohc so it goes on...

Shit, glömde ju skriva om uppträdandena, hallooo! Jag sjöng travelling soldier, Onna sjöng maria går på vägen, Mickis sjöng think of me med mera med mera.

Drömmarna natten till igår var frightening. Emma drömde att hennes bästa vän tjöt. Sen ringde hon vännen i vaket tillstånd.
vän: jag drömde om dig inatt. *blablabla* och jag tjöt jättehögt!
Emma: det gjode du i min dröm också..

nu kommer jag ej på mer. hejdå.hello strange ungar!
Här är jag igen, i min allra tröttaste prakt. Har ju nu varit på psykargården (vaaaa, heter den inte det?) och ska nu blogga om it. Kaninleda med att jag tycker om andan i den här låten, den låter som en lagom bekväm låt att göra live. "I´m not mooving!" och vill även säga att eldorado-cola är tyngre än coca cola..varför?

Kom dit med tgå i söndags och upptäckte att man kan inte bli hämtad vid kundservis, för det finns inte utan det är folk som heter så. Men till slut kom jag till lägret och där blev jag mottagen av ett gäng tjejer som alla skrek "Emma Emma Emmaaa!!" och vilka detta var är oklart än idag. Frågade väl aldrig I suppose. Ah, denna låt börjar med en fågel. Det är somrigt big time och jag hade ju min denna-låten-period på sommaren också så ja. Skitsamma. Sen var det presentation och annat bullshit. Alla berättade hur mycket de såg, men ingen visste. Sen hörde man:
"Hej jag heter Kevin och jag ser jättebra!"

Jaja sen skulle vi bädda sängarna lite, jag dog av värme (sen kom jag på att ta av mig jackan..) och Elin var så konstig att man nästan glömde bort att andas. Sen åt vi dryg mat (detaljerna av denna är helt bortbleknande..nej vad säger man? Hjälp!) och hade tävlingar. Blunie vill veta var jag är. Jag är vid tävlingarna som var jobbiga och springiga. Det enda roliga då var när en grabb kommer fram till Hannah och säger:
"när du ligger sådär ser du ut som Gottland!"
Sen på kvällen satt vi och spelade kort (alltså näääää, det säääger du inte.) och till sist skrek alla så högt att ingen hörde någonting. Innan det lyckades vi dock ta reda på hur Sandra bluffar. Hon välter ut min läsk. Så fort hon bluffade välte hon den. Tre gånger välte hon den, men den sista gången hade jag hastigt svept the remaining 7-up. Elin försökte få alla seriösa (kan det stämma eller spelar minnet mig ett spratt? Elin, seriös?) och jag och Onna satt tysta hela kävllen typ for once. Sandra fann sitt veckonöje, att försöka våldta Alex och slå Axel/dra i hans hår. Det tyckte hon om, det gjorde ej pojkarna..efter ett tag om man säger så. Nu tycker jag att Amy är taskig mot mig, hon säger att jag tillhör henne och att jag är hennes snövita drottning. Jag har faktiskt fått färg under veckan, bitch! Jaja, söndagkvällen avslutades i skratt och trötthet.

På måndagen bedrevs i fantastisk värme liksom resten av veckan, på förmiddagen spelades det mest kort ute vid sjönn. Sen efter lunch skulle vi äta glass men det gick ju sådär, since kiosken var stängd. Istället satt jag på bryggan in pease och slöade. Efter middagen umgicks jag med Mickis och Frida som var väldigt konstiga. Vi tryckte ned varandra i marken (ingen vågade röra moi), jag lärde Mickis franska (failade gjorde hon) och jag försklarade att man ej svär vid mina grabbar. Skulle ni gilla om jag svor vid era grabbar, va?
Frida trycker ned Mickis med min hjälp: Men sluta ligg där som en ostbåge!

Sen resten av kvällen vettefan hur jag fördrev, men det skiter vi i. På tisdagen ja vad gjorde jag då? Jag vet ej riktigt. Vänta. På förmiddagen satt jag, Jennifer och Oja (ledare, real name Viktora..Victoria..nåt..k eller c?) i gräset och spelade dam, ett kortspel som jag faktiskt ägde på big time! Tur: yeah babe. Sen efter lunch vet jag ej, satt väl på bryggan som en annan brud. Jo det gjorde jag just det, satt och lyssnade på musik med Hannah tills hon drog och sen stod jag och stod en stund.

Efter middagen var det motorcyckelåkning och det enda jag kan få fram om det är: I live for this shit!!!!!! Jag lever aldrig mer än när jag sitter där, någonsin. Kanske tre gånger i år har känslan av att riktigt leva infunnit sig, denna gång var en av dem! Sen gick vi hem, på ditvägen funderade vi på hur det skulle se ut att bli påkörd till folkin around. Hör låten och ni förstår vad jag skrattade åt.

På tisdagskvällen satt jag, Ronja och Hannah och sjöng med ledar-Elin på verandan, det var trevligt. Jag fick höra min big sencemaker som jag kallar den (längtan till dig heter den på ren svenska), sjöng hallelujah, lyssnade till en underbar winnerbäcklåt som jag älskar när Elin sjunger och hörde Ronja sjunga maria går på vägen. Briliant all of it. Lite Lisa Nilsson sjöng vi också, det var roligt. Jag kunde!:D Resten av kvällen, vad gjorde vi då tro? Talket bullshit I guess xD

På onsdagen åkte vi till Norrköping för att äta en delikat glass. Sen lekte vi i en lekpark och Frida var konstig och vi var alla på topp yah know. :D sen kom vi hem och på eftermiddagen blev det bad (no kiddin, jag badade faktiskt i en freaking sjö!) och slapp och sot-läsning. Kvällen var väldigt trevlig, jag låg i en soffa med Onna och Honey och vi sjöng och fick psykbryt på våra grabbar (Onna inte inräknad här, stackars dig förresten som fick tolerera oss) och det var fint. Vi kopplade låtar och skrev om dem, höjdpunkten var nog antingen bad dream som fick mig helt galen eller do you love me som vi skrek ut till våra grabbisar. Frida var dum nog att skrika "Satan!!" två gånger när jag låg där, då låg jag mest och kved av psykbryt. Heeemskt, men fint. Man bör leva livet i en hög, som jag sa. Ingen hörde det. Skitsamma!

På torsdagen låg jag först i solen i nästan två timmar och det var jätteskönt. Sen åkte vi och bowlade vilket inte var lika skönt. Det var ganska drygt faktiskt, men skit samma. Vi hade musiktävling på kvällen, fast det var på onsdagen slog det mig nu. På tosdagen hade vi ju allsång i kyrkan och roade oss med det. Sen på torsdagskvällen skrattade jag så att jag låg och ylade, inga överdrifter . Det var Hannah som bestämde sig för att bli ett småbarn. Hon ville berätta för Niklas )(inte king of the band, ni känner honom nog ej) att hon hade två armband och vad som där stod på klockorna. Det tog henne nog en timme, tror jag. Jag kunde inte andas och det kunde ej han helelr. Vi skrattade till slut så totalt bortom vett och sans att vi inte kunde tänka och jag bara låg och ylade. "laughs so hard it hurts like hell" säger just Avril, passande. Sen gick vi en spökrunda som var ganska strange, tyckte jag personligen. Vatten hit och dit, bilar och spöken och skrik hit och dit och mitt i allt gick vi. :D oligt värre!

Igår hade vi groteskt trevligt, bland annat skrev vi om fågeln roger.
Det var en gång en liten flicka
En liten flicka
Hon bodde på sikar
Och Sandra hette hon
Hon ville gärna leka med sina grabbar
Med sina grabbar
Men det fick inte hon!!

på förmiddagen var jag apatisk, lika så större delen av eftermiddagen. Sedan kommer en ledare in och utbrister något som jag tror är "nu är det seriös glass i matsalen!" (sa han det? Nej.) och jag springer upp och skriker/morrar:
"Sirius ise cream!...shit, jag är glad! Fatta!"
Sen åt jag glass (efter en jävla massa springande) och var hyper och vi rättade tipspromenadsfrågor. Vi hade gjort en promenad åt ledarna nemligen. Så här var några frågor:
Hur stavar Jennifer och Elin?
1som en kratta
x som en spade
2 som en hink (det är klart de gör!xD)

Vilket ord får man inte säga när EmmaR är i närheten?
1 Satan
x helvete
2 vakna!!

en smäll hörs i tonårshuset. Vad händer?
1 Elin är i farten (rätt. hon föll från sängen.)
x någon ramlade (she did, but..)
2 det var nog Sandra...

Annika, lägeransvarig, fick bara 1/12 poäng. Hon bestraffades med en elstöt, men där är vi ej riktigt än. På fredagen skrev vi även punktskrift litegrann, såhär lät en grabbs brev (alla som känner honom kommer att känna igen det):
Hej jag heter (namn) jag sa yyyyyyyyyyyyyyyyy! Aboo hellu.
På kvällen åt vi hamburgare, sen satt vi och snackade och "gjorde oss i ordning" (inte jag.)= för discot. Där flängde random ungar omkring i tåg och annat freaky, men it too came to an end. Sen satt jag, Hannah, Emm a och några andra och konverserade. Hannah sjöng den mycket kända lägerlåten:
"Bardia har inga vänner kvar
sitter vid sin data varje dag
hur ska detta gå
ni måste förstå
honom går vi på!"
(written by Saman)
Sen sa Emma plötsligt "musslan!" och sen sa hon även "jag fattar inte vad fan..egentligen."

Orkar inte nämna nåt om idag. Nu är det en hel del saker som jag glömt säga, en del citat och så, som jag kom på while writing. Här kommer dem!

Saman: Bardia, sluta ta mig i försvar!!

Ville (ledare): Jag får damp!!

Glömde berätta att årets nationallåt var fjortisboy. Alla sjöng den. Sandra, Hannah och Mickis gjorde ett fjortisgäng och Saman ville vara fjortisboy åt dem. Lukas (not my dog, no.) fick vara andra fjortisboy tyckte förste fjortisboy. Tjejernas åsikter är nog både delade och obefintliga.

Sandra sjöng bamse-låten hela veckan i en ny version, den var fiiiiin. Lilla Sandra på typ tre år vet ni.

Jag fick gratis sms av någon anledning och Sandra bad mig att skicka ett till henne. Jag skrev:
"halen är du. galen ska det vara."
Sandra trodde jag skrev:
"galen är du och galen ska du vara!"
Detta blev vårt motto. :D

Jag paddlade kanot. Detta trots att jag looovat att aldrig någonsin göra om det misstaget..nåågonsiin...

Hannah till Emma: Hej fan!

Hela lägret var sjukt. Onna var hes (jag sjöng om henne på samlingen för det ^^), Mickis var förkyld, Hannah hade ont i halsen, Elin var hes, andra elin var hes, linn var jääättehes, Sandra var lite sjuk ohc so it goes on...

Shit, glömde ju skriva om uppträdandena, hallooo! Jag sjöng travelling soldier, Onna sjöng maria går på vägen, Mickis sjöng think of me med mera med mera.

Drömmarna natten till igår var frightening. Emma drömde att hennes bästa vän tjöt. Sen ringde hon vännen i vaket tillstånd.
vän: jag drömde om dig inatt. *blablabla* och jag tjöt jättehögt!
Emma: det gjode du i min dröm också..

nu kommer jag ej på mer. hejdå.nu kommer jag ej på mer. hejdå.

Kommentarer
Postat av: Sandy

Fint dubbelinlägg du skrev där. :D



Hahahahahaha, bardia ja. Han är nog inte så söt som han var när han var liten. Aaaah gud vad gullig han var dååå! Aboo!



Och Ville, hahahahaha. En gång när jag var på Sikar (den enda gången för att vara mer precis) så var jag tvungen att gå på toa väldigt fort. Och huset som låg närmast just då var småknattarnas. Så jag sprang väl in där snabbt som fan. Sen hör jag Ville utanför:

"Kakakan du bebebebeskriva babababababajset?"

Jag höll på att dö av skratt.



Men jag blev inte så populär på Sikar. Undrar varför!? Jag som är så snäll. Jag spottade inte i kyrkan. Jag petade inte en massa snus under bänkarna där. Jag spelade inte otelo med cola och spott som spelpjäser. Jag pinkade inte på deras grillgaller (ne det gjorde jag inte för det var ett bandymål såg jag dagen efter när det blivit ljust). Jag sprang inte ut från området. Annika fick absolut inte spader på mig! Jag var på väg att bli hemskickad redan andra dagen. herre Jesus.



Men nu är jag äldre och förståndigare. :P

2009-06-27 @ 21:43:16
URL: http://lilzandy.blogg.se/
Postat av: Honey

Väl skildrat. Fast det hade nog räckt bra med en gång, som Sandy så klokt sa.

2009-06-30 @ 00:01:46
URL: http://rydis.russhage.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0