så många måndagar utan riktiga rubriker

halloj!
Idag har jag varit på konferens eller hur det stavas om locasion-based games. Det är alltså spel där man spelar med hjälp av gps. Så den kan känna var du är, varför det nu skulle vara såå coolt. Vi hade en workshow där ingen var och lyssnade på föreläsningar.På skrivargruppen flummade vi en hel del och vi skrev också, jag skrev om rådjur och Ellen skrev halvt på hegrejiska. Jag hör nu before thw worst för först gången utan Hannah och den är ju helt underbar. Okej okej jag ger mig, all din musik äger dearest. Nääästaaan. Jag gillar att bli utbildad i musik tror jag, det lär mig mycket trevligheter. Nu ska jag lämna er med ett citat.
man på grej: finns det någon här som inte förstår svenska?

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej!

Ingen har väl missat att den finns en hel del männskor som tjänar pengar på sin blogg. Jag är numera en av dem, det kan du också bli. Vad sägs om att få massa pengar inbetalt på kontot i slutet av varje månad?



På denna sida: http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=13099, kan du bli medlem GRATIS, och sedan börja tjäna pengar. Inte presentkort eller poäng som på de flesta sidor, utan rena pengar, som sedan sätts in på ditt bankkonto i slutet av månaden!

Du får även ta del av en hel del olika rabatter på massa olika internet-butiker!

Bli medlem alldeles GRATIS på en gång, och börja tjäna lite extra cash vettja! =)

2009-05-18 @ 20:55:20
URL: http://idabom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0