sympatic day

Denna torsdag blev fruktansvärt trevlig, idrottsdag är det. Vet dock inte vad jag ska hitta på hela dagen, det beror på om SB infinner sig eller icke. Det kan man ju hoppas, kind of. Slutar i alla fall 13.15, briliant. Jag tycka om! Sen ikväll blir det sånggrupp och skit men det är ändå en helt ok kväll. Med franskläxa, kom jag just på. Damn, men skitsamma, godnatt.

Kommentarer
Postat av: Sharon

Sv: Inte sjutton vet jag, men välj i alla fall inte det vad du än gör. Du skulle ju passa mycket bättre på estet eller något annat kreativt program, antar jag. Men samhäll är det tråkigaste, mest livslustmördande program som någonsin uppfunnits, så välj inte det. Jag säger INTE.



Usch vad sådant är besvärligt... Precis som om man kan trolla fram instrumentala versioner av låtar man gillar bara sådär. med knäna. Ibland undrar man hur de tänker.

Ska sjunga i kyrkan två gånger samma dag i juli, men har ju då tack och lov en riktigt duktig kantor som ackompanjemang... (tack och lov blev det den bra killen. Det finns en tanta som spelar så illa att man kan undra om hon någonsin sett ett piano (oftast får man sjunga mer eller mindre akapella) och som sjunger så hemskt att jag inte fattar att Jesus själv inte stigit ned från sin himmel och slängt ut na med öronen före.)



Men du, jag tyckte Ronja snackade någonting om ett program där man kan plocka bort sången ur låtar och far min såg det visst häromdagen han också. Jag kan inte använda det, eftersom det förmodligen skulle bli ett sjuhelvetes liv om jag använde någons originalmusik, men du ska ju inte spela in så för dig borde det vara OK. Då kanske du kan välja precis vilken/vilka låtar du vill också. Hör med Ronja. Tror det kostar en slant i och för sig, men det kanske det kan vara värt. Vad vet jag.

2009-05-28 @ 12:24:07
URL: http://shass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0