du är så ful, du är så vanskapt

Rubriken är på önskan av Tora och det är om ni inte visste det (vilket inte jag gjorde) en låtis från ringaren i notre dame. Den har utlöst en hel del debatter den här veckan mellan mig, Agnes och Tora.

Fredagen började med matteprov och travelling soldier är underbar. I alla fall så är jag förgrymmad på alla matteprov och hatar dem allmänt jättemycket. Jävla skitgrejer.:@ nu skrålarjag evanescence och ihopskriver här. Det är konstigt, för när jag sjunger så nhär musik blir det country, men inte fan blir det country i countrymusik. Snälla någon förklara mitt uppenbara problem.:/

Wellwell, resten av skoldagen flöt väl på. Idrotten var underhållande, jag och Susanne körde på en boll-nostalgilektion och hon fick för sig att mobba mina grabbar. Det började med att Johan pratade om fantomen.
S: han är cool du Emma. Mycket coolare än dina killar! Han har kalsonger utanpå byxorna, har någon av dina killar det va? Nä, de har svarta käper och kommer från helvetet!
E:...är det nåt fel på det eller?

Sedan så var det även bild som var ångestladdad som aldrig förr förutom i slutet. Nuuu to låten slut. Change, tredje gången jag bloggar till den här låten idag. Det var inte den som slutade alltså utan den som började. Oj! Kan jag morra på en mer opassande ton och mer ofrivillikgt än sådär eller? Kul, var det, men lät nog mer som spya en sång tror jag. ;) och med tanke på att inget skrämmer mig mer än spya så säger detta ju en del. Usch, då vill jag mest gömma mig i ett hörn. Den sista tonen i den här låten är verkligen hur lång som helst. Man får magkramp och nu loggade Natta in. Vad tragisk Anastasia är, hon gnäller om en grabb. Jag gillar odck kowoyarna som nämns. I have a heavy thing for kowboys. Don´t even know why. Not like I know one stupid thing about them. Nää, nu ska jag låta Maja i the sounds gnälla om någon annan grabb och lämna er. Värst vad allt ska handla om grabbar. Jaja, hejdå.

Kommentarer
Postat av: Matilda

hahaha, fan vad coolt. vi pratade om ringaren i notre dame på so idag (Y)

2009-12-10 @ 22:39:49
URL: http://butterflykissess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0