emotions

Torsdag. Uttröttande dag. Känslorna har bara haglat..

Imorse var det svenska, den mådde jag bra på. Sen matte då min ilska började. Satt bokstavligen och skakade för att Romek typ öppnade munen. Liksom, låt mig räkna din jävel!;)sen hade jag kemiprov. Inte kul. Inte inte inte inte kul. Fortsatte vara allmänt arg då. Arg på mig själv mostly för att jag är så fail. Alltså, growling borde förbjudas! Det är så heeeeeemskt! I vilket fall så var det lunch sen och det var biffar som luktade och smakade kemikalier. Vedervärdigt.

På idrotten var Susanne otroligt flummig, och nu ska jag avbryta en underbar låt och ringa Hannah. Hon hoppade på löpbandet när jag stod på det och sjöng låtar om att jag snart skulle tappa mina heeeeeemska byxor. But I never did. Alltså, aj min nacke! Skitsamma, det får tamigfan räcka för idag för min nacke hindrar mig från mera ordande.

Kommentarer
Postat av: Hannah

Hoppade jaaag på löpbandet? Lät så. ;) "Nu ska jag avbryta en underbar låt och ringa Hannah. Hon hoppade på löpbandet..." Jag baah: whoooot? Typ. Men hjäälp! Jag är så trött att jag skrämmer mig själv. Nejmen, hejdå.

2009-11-27 @ 13:51:57
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0