hämnden är ljuv som fläskpannkaka!

Aa, rubriken kommer från den fördjävliga boken på västfronten intet nytt som jag dör av och som verkligen, verkligen suuuuuuugeeeeeeer. Orkar inte läsa en massa i den, men den meningen var ju i alla fall trevlans.

Idag har det varit en händelsefull skoldag, fast inte egentligen. Spanskan var dock dödstråkig, men efter denna var det vaxinering som gälde. Jag är, som många folk vet, vääääldigt rädd för sprutor. Detta visste även Susanne och därför var alla beredda på hysteri, tårar och allt vad det nu heter. Men jag klarade mig med lite hyperventilerande och att riva Susanne lite när den stack. Så, nu har jag vaxinerat mig mot svininfluensa. Varför, undrar ni? Hallå, var inte hon emot det? Jorå, så är det. Men jag inte orkade bry!

På slöjden försvann jag dramatiskt från alla. Jätteroligt, var det. Eller efteråt. Hela skolan letade efter mig, gulliga som de är. Dock hittade jag mig själv först, för ajg är så skillad. Nåja, en random grabb hjälpte mig.

På lunchen gjorde jag nog inget, men sen var det svenska och alla andra tog vaxinet. Varför är jag tidig med det då? Som jag sa till alla: because I´m the masterpiece!
när alla kommenterade sina krämpor efter sprutan utspelade sig detta:
1: jag är alldeles röd!
2: men hallå kolla mohammed, han är ju helt svart!

Sen tea och sen sluta. Borde ha pluggat, men..jag..gjorde..inte..det.:(:(

Kommentarer
Postat av: Hannah

Haha, stackars mohamed! :D

2009-11-05 @ 09:40:04
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/
Postat av: Ronja

Jag har blivit kallad till vaxinering med ett brev idag, men orkar inte gå och ställa mig i någon jävla kö för att få en spruta mot något jag kanske redan haft.

2009-11-05 @ 18:15:24
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0