hunger, laughter and..yes, some cryin too I guess.

Lång lång lång dag. Men de första timmarna hoppar vi över. Seriöst, jävla bokjävel, säger du ett visst ord en enda jävla helvetes gån till så är du död! Hör du det? :@:@ jaja, till dagen. Vi säger att dagen började klockan tre. Då gick jag och fikade con Sofia. Vi åt på ramklints och hade ett ovanligt djupt samtal som faktiskt handlade om maj. Det är inte ofta jag inte pratar om mig, men med Sofia gör jag det nästan aldrig. Konstigt, men mådde väl för dåligt idag.

Sen mötte jag syster med sina vänner Isa, Vivi, Erik och senare Sara på ett random kaffé och vi gick för att se new moon. Först dök dock Hannah(nejnej, lugna er, inte Hannah då ofc) upp och störde alla.
Erik(grabbar tag i min hand): Emma och Isa, nu går vi!
*vi går*
Sara(sliter sig ur konstig diskution som vi sket i): Erik..fel bio.
Sen gick jag, syster, Erik och Vivianne (eller egentligen Sara y Erik som släpade med sig mig and vivi) till city livs och köpte ett kinderägg. Why? Why noot! Min bit var god. xD sen på vägen till biografen sjöng jag och syster relax, don´t do it tills vi storknade av skratt. Why? Onse again why nooot!

Filmen var väldigt fin. Känslorna som försegick inom mig var..också fina, men inte riktigt relevanta till filmen. Eller jo, eller nä. Inte alls, really. Sen så stod jag och diskuterade vampyrer och allt möjlgit på engelska med isa innan vi åkte hem igen. Nu sitter man här då i tystnaden och ensamheten och..mojset.;)

Förresten till Zandys/Sandys(alltså ursäkta men hur stavar du ditt namn? tycker du varierar) kommentar, väldigt klockrent. Skrattade ihjäl mig åt det där.:D samma till onnaflickan. *wink* vi är fail med våra prinsar vi. Nu lämnar jag.

Kommentarer
Postat av: Hannah

Låter ju som om du hade en trevlig dag iallafall. Det hade inte jag.

2009-11-29 @ 11:43:23
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/
Postat av: S

Hon stavar VIVIAN och I like kindereggs;)



RELAX don't do it lalalalala

2009-12-01 @ 19:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0