vad som än gör dig lycklig, vad du än vill ha

Rubriken är en översättning av creep. Jag älskar creep lika mycket som..Hannah. Gjorde liknelsen nyss så gör om den.;) aa, idag är det tisdag dårå. Den har väl inte rulat direkt, men den har flutit på.

Den började med att..ursäkta, viktigt meddelande. Emma älskar James Blunt. Ja, nu fortsätter vi. Ja, dne började med matte när jag näästan fattade allt jag gjorde. Detta är en rare grej. Sedan spanska och jag hatar verkligen min spanskagrupp. De får ig och klagar på läraren. Hur fan kan det vara hans fel att de får ig när vi andra inte får det? I så fall är det fel på komunikationen dememellan, men då kan de säga det istället för att hålla på som de mojar de är! Speciellt är jag på träd, som jag en gång kallade henne här i bloggen. Jävla trädjävel! I alla fall. ;)

sen var det fysik som jag klarade mig på och engelska som också överlevdes. Lunchen var inte rolig då, men nu är den. Jag hade en blodig strid med min mat och såg nog inte riktigt klok ut. Kyckling flög och Emma skrek för full hals på matbitar, knivar och allra mest på Halo och Susanne. De undrade. Och jag tänker inte säga nåt till min syster! nej, det där var onödig vetskap. Nu fortsätter vi. :)

Svenska n förflöt och so:n var jätteunderbar. Det finns inget jag älskar så mycket som att verkligen jobba. Jag gör det dock nästan aldrig. I alla fall, så har jag sen jag kom hem inte gjort mycho. Nu ska jag lämna er, med meddelandet att jag tar tillbaka min liknelse. Det visar sig att jag älskar Hannah mer än creep ändå!

Kommentarer
Postat av: Hannah

Nejmen wow! ;) Det trodde jag inte. I wanna huuuurt you just to heear you screaaming ny name. Favoritrad! :D Just det, detta är en kommentar. I kommentarer ska man ge konstruktiv kritik. Hmm...ehm...ahh....ehhhhmm...alkohol. :)

2009-11-11 @ 13:19:50
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0