det är så logiskt alla fattar utom jag. jag har inte en aning..

Hej på er då.
Ja, fredag, är det idag. Liksom, jätteförvånande också. Det kunde ju ingen räkna ut när jag sa att det var torsdag igår. Ingen! Eh, ja, det var inget.

Rubriken är för att jag igår hörde den låten i bilen och utbrasst "alltså..hon har rätt. jag fattar verkligen inte vad hon menar!". Det kändes lite..offigt. Nytt, bra ord det där offigt. :D Ja, och idag var det skola.

Skolan finns det inte så många ordsom beskriver. Failfranska, föredrag om punktskrift på kemin och idrott och bild och allt bara flöt på i högfart. Mellan varven hickade jag sönder Tora och Halo lovordade giljotiner som hon ofta gör. Portabla, ska de vara. Jag fattar inte riktigt det och Marit jsunger om hundvalpsögon, smältande leenden och svarta nätter. Då tänker jag på mina grabbar och att jag drömde om en av dem inatt.
jag: Agnes..please, take me back to my dream!
Agnes: But maybe your dream doesn´t wanna get back to you?

Ikväll har jag sett idol med skåningar, dåliga och bra människor och..andra folk. Nu ska jag höra en av de nya paramorelåtarna. Undrar vilken det blir? Den här har jag aldrig hört! Avgudar den gör jag redan, ska lämna er nu dock.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0