I´ve got a lot to say to you, I´ve got a lot to say!

Hajhajhaaaj!
Ja, det var ett tag sen. Vi börjar med torsdagens jasskonsert. Eller också så skiter vi i det. Men let there be love gick jättebra tyckte jag och..jaaa.

Låtom oss gå vidare till helgen. 4 blinds-time stod på schemat. Så jag satte mig på ett försenat tåg efter att ha förbannat danskar ett tag och åkte till the trollhettan. Ledsagningen fuppförde sig, efter ett tag, underbart och kom slutligen fram. Jag och Niklas satt och lyssnade på skitmusik ett bra tag innan de andra kom. Han fick i uppdrag att spela nåt jag gillade. Gissa vad han tog? Pokerface med lady gaga..ojojoj vad förgrymmad jag blev. Sen sjöng och spelade vi Amy Diamond och Amy Macdonald och hade hur trevligt som helst.

När de andra kom åt vi pannkakisar, babblade ihjäl oss, spelade in konstiga inspelningar av vår älskade Onna och..ja..andades. Sen var det lördag och inspelningarna begynnade..den ni!

Var går gränsen och jag vet började vi med, slutet på jag vet var det bästa nåågonsiin enligt moi och jag lyckades (nästan) sjunga bra på solona. Grejtigt!

Sen började vi skriva en blues. Jag och Onna gnälde över hur trist blues var och det slutade med att låten blue blues, om hur dåligt blues är, skapades. Den blev riktigt, riktigt bra, tycker iallafall jag. Vi skrev även en annan låt, en cover på känner du Lotta min vän. Orkar inte skriva ned hela den underbara texten, för ingen vill nog ändå höra.:D

Tage har varit galen med diverse uttryck som läskEdrycker, plåttermos och annat konstigt. Han är en konsting. Ordet "absolut", svarta bananer och en hel del underara studioord sammanfattar the helgis. Vi har ett alldeles eget språk vi i four blinds. Härma Jonny är det bästa uttrycker, det betyder stämma. Sen normalaisa, interliven och annat som ni ser på Onnas blogg kännetecknar språket. Vi rular.:D nej, vet ni vad. Det blir inte mer..slutar med ett citat.

Tage: Här finns allt..utom det mesta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0