sword of truth-Terry Goodkind

Men Gud, vad svårt att berätta om sots handling. Den handlar om "Hitch" (ursäkta anonymiteten) och Kahlan, det handlar om magi och krig och det handlar om en hel massa annat.
Serien börjar verkligen jättebra. Första boekn är helt underbart och så fortsätter det. Men någonstans i mitten börjar serien så sakerliga gå över från fantasy till propaganda. Moraltalen börjar uppta hela böckerna och det är helt okej om det händer något mellan varven. Det gör det inte. Dock avslutas serien lika starks som den börjar, så ja, jag lööövar it. Bra inslag är det färgsprakande karaktärsgaleriet och författarens sätt att få oss att tro att det är slut när det faktiskt blir bra. Min favorit är nog temple of the winds, bok nr fyra, eftersom den gav störst känslointryck och ja..jag like! Ja, läs, om ni vill ha nåt att göra i ett halvååår..

Kommentarer
Postat av: Hannah

Du borde nämna Terry's underbara perspektivsvariation. Man får ju insyn i de ondas tillvaro också, och förstår dem nästan. Terry säger ju själv att den onda aldrig ser sig själv som ond, utan anser att han har full rätt att göra vad han gör, och att han gör rätt. De bästa böcker som någonsin skrivits.

2009-10-21 @ 16:26:26
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0