friday of burnin fire

Hajhajhaj!
Idag är det fredag och vi började med studieteknik. Det var ganska intressant tror jag. På rasterna på förmidagen låg jag på Tora medans hon försökte kasta mig av sig och babblade om diverse psychoiga saker.

Lunchen bedrevs med Amanda och sen biologi med läxförhör där jag faktiskt var rätt epic. :D känns bra efter det förra där jag fick ig. Jag gick till idrotten och klagade som vanligt.
jag: gnällgnäll.
Susanne: Hahaha.
jag: men vadfan skrattar du åt? Det äär ju såå!
S: vad söt du är Emma..

Sen på idrotten isåg jag att jag nog är sjuk, kunde inte träna och skinnet började skava. Jag vet inte hur pass sjuk jag är, förmodligen inte ett dugg. Men vi får se.

På bilden lyckades jag riva sönder kartongen jag skulle arbeta med och pratade lite med Elise, ett tag sen, kul.:) sen jag kom hem har jag inte gjort ett skit..

Jag vill bara tacka för alla kommentarer igår, jättekul! Särskilt Agnes, väldigt kul, men du vet redan vad jag tyckte om den ;) och jag klipte inte sönder bloman Agnes, höör du deeet? Nu ska jag gå här.

Kommentarer
Postat av: Hannah med H

Tja, ville byta sånt här...vad heter det? Alias? Iallafall..vad skulle jag säga? Just det. Hur kan skinnet skava egentligen? Alltså, hur känns det?

2009-09-18 @ 19:29:18
URL: http://rydis.russhage.com
Postat av: Anonym

nej jag skaa inte göra en till sinnessjuk kommentar! fast det kanske redan är försent eftersom jag är ett sådant murbruksverk eller vad tror du E?

2009-09-18 @ 20:50:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0