tyvärr..

Jaaa, nu tänktes det bytas redigerare enligt råd vilket ksulle få koden att vara onödig så man kan byta rad som en hederlig grej. Men den ser ut som den alltid har sett ut, med andra ord heeeeelt omöjlig att använda så det gick inte alls för sig. Besvikelse. Nåja, det är ju inte som om det skadar någon egentligen. nåja, dagen skulle talas om då eller hur?

Ja, sista dagen på den riktiga skolan idag vilket faktiskt var lite sorgligt. Började med att besöka spättsutbildningen i historia med en helt underbar lärare! :D
"Joo, så här trodde katolikerna. Om man skötte sig skrev s:t per ett plus och om man gjorde något dumt blev det minus. Om man hamnar på plus åker man hiss till himlen, men om man hamnar på minus är det hissen ner där själen ska grillas i olja i all evighet. "

Sen var jag på en nästan lika rolig ib-lektion (programmet där all undervisning sker på english) där hälften av klassen aldrig dök upp.
1: But, what´shername, Rebecka, do you have her number or..
2: um, she´s right behind you..

teacher: think about Jesus Crist. What does this mean then?
boy: Evil...

Sen lunch och liten tortyrrunda ("tack för att jag fick komma hit-runda) innan en samhällskunskapslektion, även denna ib. Det var helt okej, ganska utspårat och väldigt trevligt. Nuuu ska jag sluta blåååga.

Kommentarer
Postat av: Sharon

Sv: Du får väl skriva egna dikter/låtar/böcker om honom då så du kan ta patent på honom. Det finns en bok - Paradise Lost av... John Milton tror jag han hette - som visst ska handla om anti-hjälten Satan. Jag har inte läst den själv. Vet inte om den finns översatt, men du verkar ju å andra sidan inte ha några större problem med engelska, så du kanske kan ta dig en titt ändå.



Och ah, angående redigeraren så kan jag berätta en hemlis... Jag använder inte heller den kodfria, eftersom min dator av outgrundlig anledning inte riktigt tycker om den. T ex. länkar vägrar den å det bestämdaste att samarbeta med. Så jag kör på html-kodsredigeraren, vilket visserligen är ganska bra eftersom man har ganska stor fördel av att kunna html-koderna när man använder MySpace. Skunk.nu som jag vistades mycket på förr om åren är också ett html-kodshelvete, så jag är ganska van.

2009-09-10 @ 16:39:34
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: Sharon

Och när jag blir stor och allsmäktig ska jag bränna ner det här stället eftersom det har en viss förkärlek för att inte publicera mina kommentarer. Grrr.



Vad jag skulle säga (och jag säger det igen även om min förra kommentar på något outgrundligt och mirakulöst vis skulle få för sig att publiceras i alla fall nu när jag ansträngt mig för att skriva om det) var att du väl får skriva lite egna dikter/låtar/böcker om Satan då så att du kan ta patent på honom sedan. Det finns en bok - Paradise Lost av... Jag har alldeles för mig han heter John Milton men jag är inte helt säker - som visst ska handla om anti-hjälten Satan. Jag har inte läst den själv dock, men du kanske skulle ta dig en titt?

Jag vet visserligen vilken Satan det är du åsyftar, men why not try all of them...



Och angående redigeraren... Så använder jag också html-kodredigeraren eftersom min dator av okänd anledning icke trivs med den andra. Det verkar som om alla datorer har sina egenheter när det kommer till Blogg.se, för Naia kan inte posta kommentarer till mig t ex. Dessutom är det en fördel att kunna lite html-koder när man kör MySpace, så varför inte här också... Och Skunk.nu som jag tillbringade mycket tid på för några år sedan var också ett html-kodshelvete, så jag är ganska van vid det här laget.

2009-09-10 @ 16:46:37
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: Sharon

Hah, se! Det var väl det jag visste, att fanskapet skulle publicera min första kommentar lagom tills jag skrivit en ny. Nu djävlar blir det kastration med en slö osthyvel, bara så de är medvetna om det....!

2009-09-10 @ 16:48:14
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: Honey

Varför är Sharons kommentarer typ lika långa som Deathwish? :D

2009-09-11 @ 22:02:38
URL: http://rydis.russhage.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0