I´m not scared, just changing

Hajhaj!
Nu tänker jag låtsas att jag mår bra, men det gör jag inte. Nu vet ni, ifall att jag failar alltså.:) har iallafall haft en helt underbar vecka med älsklingen! Den började i torsdags då vi pickade up henne på ängelholms flygplats som alltid och begav oss till det kära och hatade danmark!:D

Väl där kastade vi i oss korv och gick runt i helsingör. Hannah fick lära sig vad gräddbullar är och vi åt en stoor glass. Eller varsen, dårå. Sen stod vi på båten och läät vinden blåsa runt oss och sjöng en lundabo i olika versioner, även trestämmigt. Fint, var detta. På kvällen såg vi lots och hade ett långt deeptalk innan vi sov.

Fredagen grydde fin och vi såg en hel läskig massa lots den dagen. Vi åt även bakat bröd och hade det trevligt innan vi begav oss till stan för att se eclypse på bio. Den gick fortfarande, som jag anade. Det var läskigt trångt innan vi gick in men sen gick vi mot strömmen och gick iinte till inseption. den ni. Istället hängav vi oss åt cola, popcorn och godis och såg på den underbara filmen. Den blev iallafall underbar när vi hade trevligt. Vi förestälde oss att jag var Bella och hon var Edward, och då blev givetvis Onna Jakob. Så vi studerade Hannahs och Onnas bitch fights och skapade hela cullen-klanen. Sara var Alice, Adelina var Rosali, Erik var Emmet (:D), den andra Erik var Jasper (jag gillar inte riktigt det), Hannahs pappa var Carlisle och mamma var Esme. Detta gjorde vi på biografen, ja.:D

Lördagen var också den väldigt fin. Vi åkte in till stan på förmiddagen och åt glass, då vi även stötte på en mycket söt gatumusikant som fick Hannah att stanna mitt i ett steg. Det var väldigt roligt, fast inte. Jaja. Sedan åt vi lunch och tog tag i vår del 1 i serien "det-är-inte-alls-samma-sak-Hannah". Del 1 var ostkaka och det var faktiskt gott! Vet ni? Jag är lite sugen på det. Jag är lite konstig jag. ;)

Sen gick vi till kära mormor rävås för kräftskiva med släkten. Det var en rolig tillställning där vi åt kräftor (not me!;)), alla sjöng snapsvisor om de kunde (jag kan, men gör inte) och jag satt och funderade på hur revolting det egentligen är att äta kräftor. Man sitter och slabbar och slabbar med riktigt läskiga saker alltså!
någon: här finns en klo.
Hans: I don´t have a clue!

På kvällen satt jag och hannah i mormors uterum och sjöng, eller hon sjöng. Jag lekte mp3-spelare med henne genom att byta låt på hennes axel. Mormor joinade på Klas-Göran och diverse konstiga låtar kom upp. Sen fick hon dock ont i huvdet, så det blev lite tråkigt men fint.

På söndagen åkte vi till mossby och fikade, vilket var väldigt gott även om jag mådde illa och var allmänt down på vägen hem. Vi såg även lots och senare titanic, då vi sa hemskt mycket roliga saker.

Till saken hör ju att titanic kinda sjunker.
jag(råkar välta chokladasken): Den kantrar!

Hannah(skäller på mig): men Sara!!

Hannah till mig: Hörni, håll tyst!

På måndagen åkte vi till en sjö med Agnes och Tora. Det var helt fantattiskt!! Vi åt Agnes goooodaaaa mjölkchokladtårta som hon hade gjort för och fira mig och Toras dark side cookies som är konstverk samt drack en massa cola. Först hispade vi upp oss över männen i husvagnen bredvid och även över Toras vistelse hos sin käre blading friend Alejandro. Sen gick vi på promenad och Agnes lekte dement dementor och vi skrev i sanden. De gjorde bland annat en massa hjärtan åt olika saker och fotade mig med en pil där det stod Emma. Spännande. Agnes var allm'nt romantisk mot alla s] det blev en hel den otroligt s`ta bilder. Jaaa. Fint värre. Sen hamnade alla på mig, vi lekte lekar och njöt av livet (och colan) tills vi åkte hem. Agnes hälde för övrigt cola på min fina trööjaa.:(

Tisdagen var vår sitta-hemma-dag, då vi såg lots och även rosa the movie av alla filmer. Hannahs kompis var med och den var otroligt söt som alltid. Vi körde även del 2 i ovan nämnda serie, equals cheeseckake och lyssnade på riktigt dålig musik på rockklassiker. Det var då en intetsägande dag, fast det var fin.

Igår gick vi upp väldigt sent och Agnes dök upp nästan meddetsamma. Vi gick på en promenad, hälsade på Agnes hus och köpte cola och singoala som vi åt på en bänk. Sen lekte vi på lekplatser och jag mådde väldigt dåligt. Vi kom hem och åt mängder av lax innan vi avslutade lots (:() och sen såg camp rock. Det var en så otroligt hilarious film som det brukar vara!:D:D vi sov lite, åkte till ängelholm vilket rulade och nu...sitter jag här. Rubriken är ett citat från var ängelholmslåt, I´m not dead. Vilket jag inte är. Bra ju. :D hejdå kära människor!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Yay I´m mentioned!!! more than once!! /Ritsu

2010-08-12 @ 21:41:10
Postat av: Hannah

Det var bara du som åt mängder av lax. Jag åt bara en halv. :D

2010-08-13 @ 16:01:00
URL: http://moonborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0