I don´t wanna write this

nu har jag haft julafton och varit i västergötland. Först julafton då, som var som vanligt. kvällens klassiker blev "det nya för i år" och "lägg ägg!" och alla hade det bra. mandelmusslorna var goa.:D här kommer mina julklappar från alla håll:
-en hel skokartong godis
-choklad
-en köpeskiva!
-när månen går med långa ben & luftslåttet på skiva (hahahahahha)
-kläder
-musik
-böcker
-en bandöverförarsak!!!
-hörlurar
-greveholm!
-pengar
-godis ;)
-en tomte

det var nog det, tror jag. sen åkte vi på juldagen och kom hem igår. någon timme innan farfar dog kom vi hem. jagborde skriva något deprimenrande, men ni känner mig. i vilket fall umgicks vi med släkten och hade det bra! vi knarkade Melissa Horn, var bondiga och drack en massa varma drycker. inte jag inte. vi såg en sjukt läskig deckare om en psykopat ("jag kommer också bli psykopat, jag blev begreppad när jag var liten!"//sara) och Marie Antoinette, som jag typ kunde allt i. Ludvig var söt.:) jag var också klok, sa dem, eller "en klyftig kvinna". Det enda jag sa var "ni skall icke förlägga ert snus om ni vill ha det". Logiskt, tyckte jag väl att det var. det skulle vist Henrik skriva på facebook. han skulle också skriva "mamma är ute och sätter på korna och Sara tittar på". sjukt bra.:D nu lyssnar jag på Onnas låt och den botade mig igår när jag hade värk den är så jävla braaaa.:) jaja, vad har mer hänt? Har umgåtts lite med Calle eller hans andra personlighet Carl och haft det allmänt bra när det inte var jobbigt ohc sorgligt vilket det var ibland. nu ska jag gå.

Kommentarer
Postat av: vispen

Det låter ju som att du har haft en trevlig jul:) Du har ju fått en massa fina saker:) Melissa Horn är bra hon och vilken av Onnas låtar pratar du om? Kram

2010-12-29 @ 19:27:25
URL: http://vispen91.blogg.se/
Postat av: Ronja

Vispen: Det är en låt som heter utan gränser. Den har du inte hört.

Emma: Jag skulle inte bry mig...men vaad många julklappar du fick!

2011-01-01 @ 21:42:49
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0