Emma is high today..yeay..

Jag är jättejättejättejätteövertrött & flummig för närvarande men har ingen att flumma med. Skulle nog inte våga, kunde säga något alldeles jättekonstigt. :D som omväxling. The hooters är söööta. Fast kristna tyvärr, och låten tarslut. Undrar vad som komma skall. Det är inte min musik, så jag vet inte. Nåt skit tror jag. Låter så tycker jag. Säkert ac/dc. vi får se. *vänta* trore. om det nu inte faktiskt är hooters..? Det är svårt att höra för det är så många som sjunger. Orkar inte fråga pappa. då måste man prata.

Ja, har knappt gjort nåt de senaste dagarna. Åkte lite mer skidor igår, och ramlade. Har knappt ätit. Varit förkyld. Saknat tsrfc. (<33) pratat en hel del med älskling on da phone. man får ju passa på när det funkar (när hon är i skolan, that is.) och nu sitter man här och snörvlar som ett pendeltåg. Fråga inte. jag hatar pendeltåg. Mår jättedåligt av tanken på sådana. Nu vet jag vad det här skitet är. Det är sångaren (?) i judas priest. Jag inte bry judas priest! De är lawbreakare. Vilket jag bry, kom jag på! Haha, pappa satte på hotters igen för att glädja moi. Det låter lite folkmusik-aktigt om det här. Med gitarrer. Jag älskar det. Ska lätt börja lyssna på dem såfort jag kommer hem. Vilket är imorgon!!!!<333 underbart värre. men vad han älskar kaddilacks! och kristendom. men det gör inget, för country/rock är så cute att jag till och med klarar av att det är en grabb. Nu ska jag inte prisa dem mera. Ska snörvla iställe. det är jag typ bäst på, och har alltid varit. jag har börjat tänka "och" som "&" i huvudet. ingemar säger det olika. inatt tänkte jag sådär med ingemars röst jättelänge, samt hittade på en otroligt konstig saga om en psykiskt sjuk kvinna. jag..var..trött. ska kanske skriva ner den dåliga sagan. tro mig, den var verkligen skrämmande dålig. :D jag älskar att tänka på natten, för utom när jag blir svart av det vilket dock bara har hänt en gång den senaste tiden tror jag (i onsdags, tror jag). Nu ska jag sluta pladdra till ljudet av accept. dåligt band!

Kommentarer
Postat av: Hannah

Fint. Du har smittat mig med den där förkylningen din jävel. Jg stter här och snörvlar med ont i halsen och vntar på att du ska komma hem ilket du enligt dig själv skulle ha gjort för...tittar på klockan...exakt 5 minuter sen! Ajaj. hahahahaha, jag hörde inte hela den här reklamen förra gången. Slutet var kul nog. "För snygg för att någonsin kunnaallas för en blues-gubbe" :D

2010-03-05 @ 15:20:17
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0