när man har oerhört tråkigt

Jag satt nyss och googlade diverse saker, så som jag ofta gör när jag har tråkigt. Eller oftast youtubar jag, men det ger inga resultat, så idag googlade jag. Först lekte jag med att googla på mina grabbar och se när min blogg kom upp, och fick då veta att enligt satanismen är Sirius Satans stjärna. Något jag tyckte var otroligt gulligt. Nåja, sen kommer the creepy stuff! Jag googlade slutligen mig själv (som jag gör för ofta) och hittade där mina youtubeklipp; men från andra adresser än youtube. Och jag fattar fattar fattar inte hur de kom dit. På love story hade sara råkat skriva "stroy" och inte nämnt någon artist, tror jag. men på ett ställe är det rättstavat och med arrtist. this-creeps-me-out. Det finns säkert en jättelogisk förklaring, för så populär är jag ju inte. Det måste jag genast sluta tro för så äär inte fallet! Take it in, kära emma. Fast det är svårt. Kan någon förklara???
p.s. Agnes(och tora): vadfan snackar ni om?:D

Kommentarer
Postat av: Anonym

inte och T.

Förklaringen av vad jag sade är enkelt att någon men inte något hamnar ofta i för högt vatten, trots det faktum att vattnet inte var vatten och någon aldrig var någon men inte heller något.

Detta är en gåta, klura lika länge som den gammla mannen i tankens vindlande våld har låtit sitt skägg löpa i denna värld av mysteriens orsak som aldrig är en orsak utan en nackdel som är en fördel.

En soldat slänger ej sitt vapen så som en jägare kastar sitt skott.

En varg äter inte sitt byte som en människa slukar en bok.

Lika så finns det aldrig ett inget om det aldrig finns ett något. Det finns aldrig heller en sko om det inte finns en barfot. Det finns inte ett något om det inte finns ett intet, men om det finns ett intet, var finns det då?

Det finns aldrig en sats om det inte heller finns en motsats. Ett svar är inget svar om det inte heller är ett icke-svar.

En hippare-hoppare finns inte om den inte finns, ett brev finns inte heller om den inte finns men ändå så måste den väl både finnas och inte finnas, som en sats och en motsats?

Även om detta svar är grumligt som en bäck i den mörkaste skog, som en måne bakom moln. Men du borde kunna lösa den om inte du gör denna handling kommer du för alltid stå på en kulle i det fagraste landskap och vänta på den man som ej kommer, och på den ensammaste hed i framtidens gåta kommer jag att stå och vänta på min avoy.

Ack ja, löser du gåtan med hjälp av mitt förra inlägg så är svaret på din fråga att ett svar inte är ett svar om det inte innehåller ett motsvar.



Svarar du på detta inlägg kommer även jag att avslöja svaret på gåtan...

2010-02-13 @ 20:29:15
Postat av: Anonym

+ ett svar är inget svar om det inte finns, men svaret i sin tur innehåller alltid ett svar. Ni är inte ni om det bara är du precis som att vi inte är vi om det bara är jag.

Sant? sanning är ingen sanning om det inte innehåller icke sanning så kallad falskhet för balansens skull.

Förstår du ej? läs igenom alla tre inlägg tre gånger och tänk sedan tre gånger om, bak och fram. Sedan är svaret i hamn.

2010-02-13 @ 21:00:20
Postat av: Anonym

oj raden 1 är fel här är rätt :ett svar är inget svar om det inte finns, men svaret i sin tur innehåller alltid ett motsvar.

2010-02-13 @ 21:23:44
Postat av: Anonym

allt kan vridas och vändas, svar som sats som en gåtas lösning. det finns ej en framsida om det ej finns en baksida, precis som en sats alltid har en motsats.

Gåtan är lättare än du tror, vatten som har svalt många liv har oftast räddat många fler.

En växt slukar vatten men blir i sin tur slukad.

En kanin slukar växten men blir även den slukad.

En varg slukar kaninen men blir även den dödad.

En sats har en motsats fastän det ändå är en sats.

En komplimang kan även vara en kommentar lika gärna som kritik.

(Motsatsen till ett korrekt påstående är ett falskt påstående. Men motsatsen till en djupare sanning kan mycket väl vara en annan djupare sanning.-niels bohr)

kan du fortfarande inte veta så kan det sägas att päronet och äpplet är likadana som att en motsats kan likna satsen vars like den är.

2010-02-13 @ 21:38:17
Postat av: Anonym

LÖSNING: Allt har olika sidor, beroende på hur du ser dem kan något se helt annorlunda ut.

Ingenting är det samma för den ena som det är för den andra. Därför kan ingen veta något om den ena såsom att den ena kan veta något om den andra... därför ska man ej heller ta åt sig mycket av vad andra säger samtidigt som man alltid ska ta åt sig extra mycket av vad andra säger av samma anledning som motsen. en sats är nämligen aldrig en sats utan en motsats.

2010-02-13 @ 21:46:23
Postat av: emma

det det var ingen lösning lilla gumman utan det du rakt ut har suttit och sagt. ingen gåta utan massa synonymer. morr!

2010-02-13 @ 21:48:03
URL: http://hopelosthead.blogg.se/
Postat av: Anonym

skillnaderna är små men det är dessa som gör livet värt att leva. en sida är ej den samma som den andra.

2010-02-13 @ 23:23:28
Postat av: Ronja

Jag får inte upp något kul när jag googlar mig. Typ dikter från poeter.se och tror jag har fått upp min facebook. Just det, det står om mig på något ställe på srf:s hemsida också. fast det var rätt länge sen jag googlade, ska nog göra om det. fast det kommer ju massa skumma träffar på grund av att mitt efternamn också är ett vanligt ord.

2010-02-15 @ 16:13:37
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0