Rävås vs Black, and the winner is...

Ibland slås jag bar av tanken på hur mycket lättare det skulle vara om jag var Emma Black istället. Det låter inte så konstigt som det kanske verkar för en läsare som inte är så hemtam i vsd. eller vadå vsd? Hon är inte med i vsd. Men vad ska man säga för att beskriva alla tre i ett ord? Jaja, det är för er information huvudpersonen i mina två sista böcker. hon är som jag, only a bit more awesome and kickass and perfection. Hon är snyggare, längre (tydligen eftersom det står att hon är längre än satan, vilket jag känner att jag inte är), djupare och hon har Satan. Jag tog med alla mina vänner från det riktiga livet (eller nästan, men ja) så jag skulle inte sakna dem. Den största skillnaden är väl egentligen att hon har ord på typ allt. Hon är som jag uttryckte det väldigt högtravande. Hon har aldrig svårt att hitta ord och förklaringar. Och visst mår hon dåligt ibland men herregud det är inte så konstigt med tanke på hennes liv! Dock mår hon aldrig som jag. Fast det är väl för att hon inte är så verklighetstrogen, så. Ja om ni undrar varför jag börjar svamla om det här nu så var det på grund av skrivargruppen igår. Vi skrev en lögn om oss själva. Jag skrev om ett perfekt liv. Senare kom jag på att jag väl hade skrivit om Emma Black litegrann där. Och jag saknar henne. Jag saknar att få krypa in i henne lite då och då och låtsas vara sådär underbar. Jag hade satan och älskling på samma gång, vilket skulle varit en total omöjlighet i verkligheten. Och så ibland skymtar jag henne. Det är faktiskt väldigt läskigt. Liksom, när jag pratar med en lärare låter jag plötsligt som Emma Black när hon konverserar med satan. kan säga att jag kinda sprang därifrån. Och jag inser nu att det här inlägget var kinda sorgligt men om ni läste klart det är det ert fel. Men alltså, denna värld är inte lika underbar. punkt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

You can´t honestly say that you would prefer being her can you???? I mean sure she is perfect but you will always be something better, nonperfect! Oh don´t get me wrong! What I´m saying is that the non-perfection is what makes us better people... And she is only a part of your mind, meaning she is always in you, that's a part of you...



/A fast blog-reader...

2010-02-16 @ 20:19:55
Postat av: Hannah

Alltså, Agnes är underbar. Inser du inte det? Titta bara. Det där är ju jättefint sagt. Och rätt har hon också. En perfekt människa kan inte bli bättre. Bara där är ett av målen med livet wasted. Ingen tycker om en perfekt människa, för en perfekt människa är inte mänsklig. Dessutom är det dig jag, Agnes och alla andra tycker om. Inte Emma Black. Visst, du har inte Satan, men du har oss. Jag tycker att du ska vara tacksam för det du har istället för att drömma om något som inte är realistiskt. Jag vet, jag och min jävla logik. Men du tar ju bara skada av det. Och jag vet lika väl som du att du inte kan låta bli. Det är en del av dig. Men låt iallafall inte det trycka ner dig. Vi älskar dig som du är.

2010-02-17 @ 12:47:33
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0